Musavko 3 Posted April 22, 2021 Iako u uputama piše da je moje treće kočiono svjetlo led kad sam sve rastavio ima puno malih ubodnih žaruljica. Kako su sve pocrnile zna li netko koje su jačine ? Quote Share this post Link to post
Mijailović P. 3263 Posted April 22, 2021 (edited) Trebalo bi da su od 1,2 W 12V Potražiš po uzorku a možeš naći i LED sijalice istih dimenzija. Edited April 22, 2021 by Mijailović P. Quote Share this post Link to post
Musavko 3 Posted April 22, 2021 Ne mogu naći po uzorku jer su sve pocrnile pa se na njima ne vide oznake. Mislim da idu 5w ubodne. Bitno je ako netko nije znao da model prije redizajna ima žaruljice, a od kraja 2007 led. Ne znam mogu li se staviti led žaruljice jer ne znam hoće li mi javiti neku grešku na ploči. Quote Share this post Link to post
Ivan 16032 Posted April 23, 2021 9 hours ago, Musavko said: Ne mogu naći po uzorku jer su sve pocrnile pa se na njima ne vide oznake. Pogledaj dva posta iznad, ostavio sam ti podatak iz fabrickog eLearn. A lako se prepozna i po velicini sijalice, imas one najmanje od 1.2W, pa od 2.3W i te vece ubodne od 5W. Upravo tako, od MY2007 idu LED stopaljke. Signal sa pedale se u Junction Unitu deli i ide direktno na trece stop svetlo i u Body Comp. Pa iz BC na bocne stopaljke. Licno bih samo zamenio originalne sijalice i terao dalje, to ce sluziti dok je auto kod tebe. Em jeftino, em bez nepotrebnih komplikacija, funkcionalnost fabricka. Quote Share this post Link to post
Musavko 3 Posted April 24, 2021 Evo da odgovorim sam sebi, a i ako nekom bude trebalo...Idu ove najmanje od 1.2 w i ide ih 8 komada. Prije mene je netko nešto pokušavao i silikonizirao tako da je bilo mlo problema sa vađenjem cijele lampe. Iznutra trba skinuti dva mala poklopca i tu gurnuti prema van da svjetlo ispadne. Poslije skiniti komektor od struje i ozvući gumu sa mlaznice koja pere zadnje staklo. Nakon toga rastaviti svjetlo i zamjeniti lampice. Hvala svima na odgovorima. 1 Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post