Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
Musavko

Lancia musa-žaruljice trećeg stop svjetla

Recommended Posts

Iako u uputama piše da je moje treće kočiono svjetlo led kad sam sve rastavio ima puno malih ubodnih žaruljica. Kako su sve pocrnile zna li netko koje su jačine ?

Share this post


Link to post

Ne mogu naći po uzorku jer su sve pocrnile pa se na njima ne vide oznake. Mislim da idu 5w ubodne. Bitno je ako netko nije znao da model prije redizajna ima žaruljice, a od kraja 2007 led. Ne znam mogu li se staviti led žaruljice jer ne znam hoće li mi javiti neku grešku na ploči.

Share this post


Link to post
9 hours ago, Musavko said:

Ne mogu naći po uzorku jer su sve pocrnile pa se na njima ne vide oznake.

Pogledaj dva posta iznad, ostavio sam ti podatak iz fabrickog eLearn. A lako se prepozna i po velicini sijalice, imas one najmanje od 1.2W, pa od 2.3W i te vece ubodne od 5W.

Upravo tako, od MY2007 idu LED stopaljke.

Signal sa pedale se u Junction Unitu deli i ide direktno na trece stop svetlo i u Body Comp. Pa iz BC na bocne stopaljke. Licno bih samo zamenio originalne sijalice i terao dalje, to ce sluziti dok je auto kod tebe. Em jeftino, em bez nepotrebnih komplikacija, funkcionalnost fabricka.

 

184005966.thumb.png.9e9b544a5ac196a551d8e8fd624296e0.png

Share this post


Link to post

Evo da odgovorim sam sebi, a i ako nekom bude trebalo...Idu ove najmanje od 1.2 w i ide ih 8 komada. Prije mene je netko nešto pokušavao i silikonizirao tako da je bilo mlo problema sa vađenjem cijele lampe. Iznutra trba skinuti dva mala poklopca i tu gurnuti prema van da svjetlo ispadne. Poslije skiniti komektor od struje i ozvući gumu sa mlaznice koja pere zadnje staklo. Nakon toga rastaviti svjetlo i zamjeniti lampice. 

Hvala svima na odgovorima.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...