Jump to content
Goran
neshtry

Fiat Punto mk2a by neshtry

Recommended Posts

Ne znam uzrok,ali taj deo je upao u menjač i skršio kućište dole tako da su se videli zupčanici...

Proverili smo tu viljušku,dobra bila,a i radili smo u nedelju pa nismo imali ni izbora i da je bila loša...

Radi menjač sada kao nov, stvarno sam imao sreće, obzirom da je polovan...

Da li je realno da je ceo polovan menjac 50 EUR? To si negde iskopao ili je to regularna cena po otpadima?

Pa onaj koga vec pomenuh u drugoj temi, trazio mi 50 EUR da zalepi parce folije na JEDAN far :blink: ...

Super si prosao (kad je vec do toga doslo), zelim ti da se slatko navozas bez buducih pehova.

Tražili mi od 80 do 130,ali sam našao ovog kod lika koji tek počinje biznis sa rasklapanjem fiata,pa sam ubo dobru cenu,ali sam ga i promovisao koliko je bilo do mene

41 minutes ago, neshtry said:

Tražili mi od 80 do 130

Zato sam i pitao :) .

@neshtry

Ako hoces, ostavi kontakt coveka u onoj generalnoj temi sa otpadima. Koristice i njemu kao odlicna reklama, a i gomili ljudi koji citaju ovaj forum.

PS: Da se druzimo kao pre 10-15 godina, tu bi odmah pala i neka klupska saradnja i popusti :) . Ali to je nazalost vec neko davno proslo vreme.

Entuzijasti omatorili :) , a podmladak uglavnom nezainteresovan sem za svoj interes kada im zatreba nesto...

Edited by Ivan

3 hours ago, neshtry said:

lika koji tek počinje biznis sa rasklapanjem fiata

na vreme je krenuo... jos koji bitkoin da kupi, cuo sam da moze da se zaradi

Odlicnu si cenu ubo za menjac. Za puta je uvek bio skup polovan menjac, 100e minimum pa i do 150e, dok za stila jtd 50e kod ovih sitnih, kod Pedje cesto bude i 30e :D

Sent from my SM-A346B using Tapatalk

Jutros opet neki kvar...

Okrećem kjuč za kontakt,čuje se pumpa goriva sasvim normalno... okrenem da ga startujem, nestane struje,sat se resetuje i pumpa u tanku počne da krči...Stavljen jumper Buster na akumulator...

Ja mislim da je anlaser...

Šta vi mislite?

Meni se desilo da se sat resetuje. Dva put. Promenih akumulator. I nije se vise resetovao. Iako je auto palio, radio normalno. Aku bio pri kraju... Ali je bilo jos zivota u njemu. 

On 10/19/2024 at 12:10 PM, neshtry said:

Jutros opet neki kvar...

Okrećem kjuč za kontakt,čuje se pumpa goriva sasvim normalno... okrenem da ga startujem, nestane struje,sat se resetuje i pumpa u tanku počne da krči...Stavljen jumper Buster na akumulator...

Ja mislim da je anlaser...

Šta vi mislite?

Iz ovoga što si opisao meni liči na loš akumulator, prljave i odvrnute kleme  ili korodirao minus Kabel na spoju motora i karoserije.

Čudno (da ne kažem nemoguće) što je nestalo struje zbog alansera.

Zamenjene neke komponente na anlaseri,sad jr kao nov,ali je sada alternator slab,jedva 12v izvuče,gasi mi volan kada upalim svetla…naručio regler i četkice,ali tek za vikend može da se radi…ne znam koliko će da košta intervencija…

bio i na tehničkom,vraćen zbog lošeg poda i zadnje leve radne kočnice,to odradio i prošao…100€ majstoru za pod

13250rsd +5500 tehnički

IMG_0032.jpeg

IMG_0033.jpeg

IMG_0034.jpeg

IMG_0035.jpeg

IMG_0036.jpeg

IMG_0037.jpeg

IMG_0038.jpeg

IMG_0039.jpeg

IMG_0040.jpeg

IMG_0041.jpeg

IMG_0042.jpeg

IMG_0043.jpeg

IMG_0044.jpeg

IMG_0045.jpeg

IMG_0046.jpeg

IMG_0047.jpeg

IMG_0048.jpeg

IMG_0049.jpeg

IMG_0050.jpeg

IMG_0051.jpeg

IMG_0052.jpeg

IMG_0053.jpeg

IMG_0054.jpeg

IMG_0055.jpeg

IMG_3740.jpeg

Ko još sa tehničkog vraća Punta jer je truo :D :D :D.

Ja sam ovog što je supruga vozila prodao čim je počelo da liči da će biti takav kao tvoj. Odavno nisam uradio tako nešto pametno :D :D

Salim se naravno, ako je sve ostalo dobro, zašto ne uraditi, znaš šta si uradio i miran si. Moj je bio krš kako kog okreneš, zato je i otišao. Šta god da uradiš ima još 5 puta više da se radi. Da uložiš silne pare a opet krš. 

Već je rađen pod 2017. ali je dobro i potrajao...Tek je mk2b galvanizaran,ovi stariji nisu i zato trule na podu...

@shuxx

Prvo je varen odnosno zakrpljen,onda poliester da ne ulazi voda i onda zaštitna boja za pod.

Dobar je,sve radi na autu,100€ ulaganja koje produžava trajanje auta za više godina nije mnogo ...

9 hours ago, neshtry said:

100€ ulaganja koje produžava trajanje auta za više godina nije mnogo ..

podrzavam te! meni je ovo sasvim solidno uradjeno.

Prosle zime sam radio zadnji desni cosak sajtne na pandu..