boća87 0 Posted April 9, 2021 Pozdrav svima, nov sam član na forumu. Imam jednu problematiku.. nabavio sam Alfu 156 1.9jtd karavan 2002. Imam problem kad hoću da zaključam auto daljinski ili ručno ključem u bravu...dešava se da se vrata sva zaključaju a posle sekund ili dva se sama otključaju.. Išao sam kod majstora koji je menjao motoric na vozačevim vratima ali opet se isto dešava. Ako je neko imao sličnu situaciju oko zaključavanja... i kako je to rešio ... neka piše. . hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4273 Posted April 10, 2021 Da li si pregledao zice i centralu zakljucavanja, da nema neki spoj cim udara kontru? Quote Share this post Link to post Share on other sites
boća87 0 Posted April 10, 2021 Pozz. Nisam, ne znam ni gde se nalazi centrala na autu.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7970 Posted April 10, 2021 Ne mogu da se setim jel bese ima 156-ica panel sa dugmicima na vozacevim vratima? Onaj gde su dugmad za sva cetiri prozora i otkljucavanje-zakljucavanje? Ako ima, rasturi i pregledaj kontakte da nisu oksidirali i na kraju samo dugme unutraПослато са SM-A307FN помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusan 4 Posted April 15, 2021 SIgnalizira da su neka vbrata otvorena, moguce da ne valja mikroprekidac na gepeku i na nekim vratima, zato ih ne zakljucava tj. odmah po zakljucavnju otkljucava. Proveri bravu gepeka za pocetak. Tadje obrati paznju da li se svetlo kabine gasi kada se zatvore sva vrata. Inace centrala daljinskih komandi ti je u gepeku ispod tapacira sa desne strane. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaske152 0 Posted February 17, 2023 (edited) ALFA ROMEO 156 2002 JTD CODE PROBLEM! REŠENJE!!!! Ko ima problem sa kodiranjem kljuca, npr da mu stoji code greska na autu ili da ne moze uopste da zakljuca auto jer mu ne kljuc dekodiran, svi kazu da mora da se uzme nov original kljuc jel alfe imaju to kako bi nosali original kljuceve, e pa ja sam nasao resenje i trb vam samo vas kljuc i vas auto.. ako nekog zanima kako? Nek mi se javi na instagram @vas.ok detaljno cu objasniti. Edited February 17, 2023 by vaske152 Quote Share this post Link to post Share on other sites
alfini0507 1655 Posted February 17, 2023 Objasni ovde... Cemu instagram?Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 totti reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites