Jump to content
FAS Goran
BubiFiat 1.2sx

Fiat Punto 1.2 sx , struja u vratima

Recommended Posts

Haha hoćeš reći da sam puna struje ,:evil: da nije problem u autu nego u meni :laser:   foraaa al ne svijetlim u mraku zasad:sofa:

 

Edited by Ivan
Ne citiraj prethodni post ;)

Share this post


Link to post

Imam neke patike (ako jos neko ima slicne simptome, Navigare su u pitanju :D) - i jedino kada njih nosim, pecka me struja kada zatvaram vrata. Naravno, ne vazi samo za vozila, tu su i uredjaji na poslu sa kojima radim, itd...

Tako da je u mom slucaju 100% provereno iskljucivo do tog jednog para obuce, nema veze ni sa jednim privatnim/sluzbenim autom.

Share this post


Link to post

Kad sam ja u pitanju vide se i varnice ali bukvalno... smeje mi se supruga, smeju mi se deca....

Recimo, kada putujemo duže, oni svi čekaju da ja prvi otvorim vrata pa onda svi za mnom... čekaju da se i ja i vozilo "ispraznimo" pa da oni izađu.

Share this post


Link to post

Daaa uzas. Ok jednom ili dva puta ali u zadnje vrijeme non stop. Čak je sin uzeo žarulju iz gepeka : mama aj da vidimo hoće svijetlit hahaha. Sad zatvaram samo ili rukavom ili za kvaku ruka mi se cudno osjeća . Lp od naelektrizirane ekipe :laser::D

 

Edited by Ivan
Ne citiraj prethodni post ;)

Share this post


Link to post

I mene trese, skoro svaki treći put kada zatvaram vrata posle vožnje. Statički elektricitet, skuplja se u glavnom na našoj garderobi, telu i isprazni kada dodirnemo tu metalnu površinu. Praktično mi smo kao neki kondenzator koji se isprazni prilikom dodira vrata. E sada, zbog čega se naelektrišemo tokom vožnje, nisam siguran.. Mislim da zavisi i od toga kog materijala su ti presvlake, sedišta, tvoja garderoba itd. Ja imam neke tvrde platneno-najlonske presvlake za koje bih rekao da proizvode nekakvo naelektrisanje.

Pogledaj video, koristan je jer možemo izbeći veće probleme prilikom točenja benzina u rezervoar, što može nekada biti i opasno..

 

 

Edited by Bojssa

Share this post


Link to post

Katastrofa , ipak je problem . Gospođa ima neki sprej protiv elektriciteta. Hvala @Bojssa hehe trebali bi osnovati grupu Elektrizirana ekipa :devil::queen:

 

Edited by Ivan
Ne citiraj prethodni post ;)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...