bane1321 4416 Posted September 15, 2021 Servis Goran Zemun Altina A imaš ih još u temi Servisi! 2 Dzimbo and sknezevic09 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 14126 Posted September 15, 2021 Odgovarajuca tema, prelistaj bar par zadnjih, aktuelnih strana: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/5125-fiatlanciaalfa-romeo-servisi-dileri-pozitivna-i-negativna-iskustva/ 1 sknezevic09 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
sknezevic09 63 Posted September 15, 2021 Hvala Vam ! Prelistao sam temu,pa ću probati da stupim u kontakt sa Ivanom sa Dedinja,pošto mi je na kilometar od posla a vidim pozitivne komentare. Moram da rešim neke sitnice na 500l, ne mogu ovako da ga prodajem.Ako ne može on onda ću videti sa Goranom. Altina mi je totalno daleko i cimanje da odem da ostavi auto pa da idem po njega itd...Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola 1.6 218 Posted September 16, 2021 Alfa T&M isto dobar servis, kod njih sam bio poslenji put jer su mi dosta blize nego Goran. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sknezevic09 63 Posted September 16, 2021 Čuo sam se sa Ivanom, dogovorili smo se. Ima termin tek krajem meseca ali mi je rekao da svratim ranije da vidimo na dijagnostici šta je razlog ček engine pa ako može na brzaka da se reši biće pre.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites