PremieRacing 4021 Posted June 10, 2022 cane brate, jesi li se pokondirio ili te je neko naljutio... Quote Share this post Link to post Share on other sites
cane 204 Posted August 22, 2022 (edited) @PremieRacing Ma sramota me da pisem sta sam sve izmenjao u ovih par meseci Nista pametno, vredno spominjanja auto entuzijastima pa i ne ulazim na forum Nadam se da cu se vratiti na pravi put Edited August 22, 2022 by neshaoct dodao tag 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9033 Posted August 22, 2022 @cane Pa, šta si uzeo umesto M340i? Quote Share this post Link to post Share on other sites
cane 204 Posted August 22, 2022 Ne bih rekao umesto nego trenutno je tu cayenne s coupe. To je i ok, pomesana su osecanja, dacu mu sansu 4 PremieRacing, Nikola JTD, neshaoct and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4021 Posted August 23, 2022 (edited) @cane O-dli-fuckin'-čan...! Na samo par 'tvikova' od snage i preformansi turba a znatno jeftiniji. Daj fotke, nismo gadljivi... Edited August 23, 2022 by neshaoct dodao tag 2 neshaoct and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 603 Posted August 23, 2022 (edited) @PremieRacingTi bi samo da budzis, ma nista to ne valja dok ne baca vatru i detonira na izlaznoj cevi mora da puca , ali komentar "trosi 50% manje od ocekivanog" kao da ga daje u miraz ili sprema za bubanj potok Edited August 23, 2022 by nemanja84bg 1 1 Mijailović P. and cane reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
cane 204 Posted August 23, 2022 Dobar auto, nema mu se sta zameriti, ozbiljan kvalitet gde god oko zastane On 8/23/2022 at 1:26 PM, nemanja84bg said: [mention=3605]PremieRacing[/mention]Ti bi samo da budzis, ma nista to ne valja dok ne baca vatru i detonira na izlaznoj cevi mora da puca , ali komentar "trosi 50% manje od ocekivanog" kao da ga daje u miraz ili sprema za bubanj potok Ovo bese jedan od prvih utisaka za m340i, ali jeste tako, malo prelazim, pa me bas briga za potrosnju, a kad uzimas benzinjaru od skoro 400ks planiras potrosnju od bar 15-20L ali nekim cudom auto se vozio bez i malo muke i stekanja sa 12L potrosnjom 8 Lufti, dellas, totti and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 603 Posted August 24, 2022 Salio sam se za komentar to je inace starovremsko razmisljanje koje mi starije generacije imamo neka vrsta navike ,nove tehnologije svakako stede, savremenije komore, ubrizgavanje i ostalo eto ti 4,5 litra efikasnosti vise , crysler 300c 5.7 isto trosi oko 10-12 pristojne voznje zasto? Zato sto tim nacinom voznje motor radi na 4 umesto svih 8 cilindara a kad potopis do poda on sve pali i trosi. I to je samo jedna od tehnologija koje danas postoje. Odlicna je benkica bolja od cayena iskreno. 1 cane reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
cane 204 Posted August 24, 2022 Ne moze jedan auto sve da pruzi sto coveku treba. Ovaj je blizu ali ima 500kg viska A opet puno bolje se vozi od svih SUV-ova u kojima sam imao prilike da se vozim ili da ih vozim. Doduse nisam vozio Stelvija Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 603 Posted August 24, 2022 Nemoze ovo je dejli drajver svuda staje a cayene je za nesto ozbiljnije, skoro sam video sliku nissan patrola u nekim verzijama i sad on ima tipa 5 razlicitih varijanti ako me secanje dobro sluzi - od gradske do verovatno za ostrije terene i uslove unutra je sta znam ne svidja mi se ali za teske radove onaj sa usisom izdignutim i filterom za pustinje bih pre svih odabrao taj je ozbiljan , sa ozbiljnim offroad tockovima , visokoj poziciji i sl. Cayene je limuzina-dzip to je fensi varijanta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan BG 588 Posted October 3, 2022 (edited) Cane, vidjam ga vec neko vreme kod mene u kraju. Ima li 10 godina od kad je otisao od tebe? Edited October 3, 2022 by Ivan BG Quote Share this post Link to post Share on other sites
cane 204 Posted October 13, 2022 Jaooo jeste, video sam ga i ja skoro, sve do nedavno bio je na moje ime Kupio ga je neki momcic malo cuknutog, valjda ga je sredio Vidim i socivo u far je stavio, znaci brine o njemu Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites