cane 204 Posted January 11, 2021 (edited) Dosla benga neocekivano, dugo je merkam ali se nisam usudjivao da dam toliki novac, ali evo sad sam resio da se obradujem za ng 2020 godiste je, april mesec. Presla 11.000 km, lepo sacuvana, nema ni tackicu ni spolja ni unutra tako da sam super happy. Sto se tice auta, mislim da je to to, da sam nasao nesto sto mi savrseno odgovara i ni na trenutak nisam pomislio da bi mi neki drugi model vise odgovarao. Jednom reciju raketa, kapiram da ce novi m3 biti ludilo ali mislim da je ovo bolji fit za mene, da je bolji allrounder, u comfort modu se jako lako vozi i ne opterecuje ni najmanje a u sportu po meni ne zaostaje nista u odnosu na prethodni f30 m3, jos je i stabilniji zbog xDrive pogona Tema ce kapiram biti malo dosadna jer nece biti nekih radova. U planu je akrapovic cim se pojavi za ovaj model i razmisljam se da ga presvucem u providnu zastitnu foliju, to cu jos malo istraziti, deluje mi kao super prica. Evo par profi fotki: Edited January 11, 2021 by neshaoct formatiranje 27 igor0511, skile86, djomla and 24 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1453 Posted January 11, 2021 Savrsentvo! Raketa prava, pisi nam sto vise utisaka, daleko od toga da ce tema biti dosadna Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4368 Posted January 11, 2021 Cestitam, predobar auto, toliko zabavan i brz, a opet praktican i izuzetno upotrebljiv. Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6081 Posted January 11, 2021 Wow, top Dobre i fotke ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
cane 204 Posted January 11, 2021 Evo par sturih utisaka: Eksterijer: savrsenstvo Enterijer: savrsenstvo Motor: Neverovatno Kocnice: ok, ocekivao sam bolje Menjac: mozda i najbolja stvar na kolima Pogon: ludilo, oseca se da je primat na zadnjem pogonu a da prednji samo sluzi da bi se ostalo na putu. Predvidiv je i hoce dupe da mrdne kad pozelim, ali kontrolisano, ne strecnem se ni najmanje Potrosnja: necu da pisem koliki je prosek, samo cu reci da trosi bar 50% manje od ocekivanog Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola 1.6 209 Posted January 11, 2021 Cestitke na autu, brutalan je Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4368 Posted January 11, 2021 Zf8 menjac je ako ne najbolji automatik na svetu, onda vrlo blizu. Ugradjuje se od m5 modela, preko bentleya pa do rolls royca, brzo salta i odlican je za sportsku voznju, kvalitetan i pouzdan, a opet je izrazito udoban i tecno i neosetno menja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cane 204 Posted January 11, 2021 Hvala svima Malo je klotaric to jest konfigurisan je pazljivo da ne ode cena u nedogled. Nema one neke fensi stvari kao sto su laser farovi, headup, autopilot... Ali ima sve sto je potrebno, 360 kamere, parking assistant, reverse assistant, webasto... Jedino sto mi zapravo fali od opreme je keyless go, naravno pali se bez kljuca ko i svaki bmw unazad 15 godina ali vrata nece da se otkljucaju :/ Bas komentarisem sa ortakom juce, servo da nema oprostio bih mu kako se dobro vozi Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6081 Posted January 11, 2021 Kad bih kupio polovnjaka takvog kalibra, da ima keyless entry, prvo sta bih uradio je otisao u servis i platio da mi ga trajno iskljuce Slazem se da spreman lopov izadje na kraj sa svim preprekama, ali zasto im olaksavati ako ne mora 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 384 Posted January 11, 2021 Prelep auto! Brutalan! Da ga u zdravlje vozis! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dellas 1453 Posted January 11, 2021 Spreman da ode u bok , a i na kop to je moto ovog pogona 4 Axic, cane, horvat and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 12760 Posted January 11, 2021 Ja lično nisam neki pasionirani ljubitelj BMW-a, ali G20 mi je ubedljivo najlepši auto u svojoj klasi, van svake konkurencije. Još ako je onaj enterijer sa tamno braon kožom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
cane 204 Posted January 11, 2021 Ma jok, ona da kazem "obicna" sedista, kombinacija crne koze i alkantare. Sedista su mi brutalna, jedna od retkih sport sedista da me ne zuljaju, a zalepljen za njih kao cicak trakom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dadotb 23 Posted January 11, 2021 Kako ces ga sem.kaska zastiti od kradje ?? Moj savet bar 2 zastite pored alarma Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 12760 Posted January 11, 2021 O tome u svakom slučaju ne treba da priča ovde 4 Woodoo, djomla, skile86 and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
cane 204 Posted January 11, 2021 Ima vec zastite i mehanicke i elektro i full kasko je tako da trudim se da se ne opterecujem time, ako ga ukradu, nesto ce mi vec isplatiti kasko, sigurno ne sve al eto nije kraj sveta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 1973 Posted January 11, 2021 Uh kakva zver od auta! U zdravlju da se navozas i da te lepo sluzi 1 cane reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lufti 603 Posted January 11, 2021 Cestitke na kupovini! U zdravlju da se navozate! Hvala sto si uopste i resio da ga predstavis na forumu... Auto stvarno izgleda fantasticno a vec smo culi i kako se vozi... 1 cane reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10256 Posted January 11, 2021 Ko lutka Imam ga u istoj boji ali u razmeri 1:43 2 2 Bingodalton, cane, nitro and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 631 Posted January 11, 2021 Cestitke! Ekstra auto. Bas sam naleteo na jednog sa Superbom 280 i BMW onako poskoci u 2. i 3. brzini, naravno razlika u kubikazi i konjazi je osetna. Ali pao je kod mene remap, pa sam tu sada sa M340i, cekam valjke. Procitao sam o ranijim verzijama da su dolazili sa softverom kojim snaga nije bila limitirana i automobili su izbacivali skoro 450 konja na valjcima, pa su im posle na update-u softvera ustinuli konjazu, na malcice vecu od deklarisane. I na tvoju zalost, tako je ostalo i na novim primercima. Svakako to mu je potencijal za remap, 430 lagano Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 6659 Posted January 11, 2021 Uf, extra izgleda za jedan polovan auto 2 4 djomla, Lufti, Axic and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
cane 204 Posted January 11, 2021 @MS PK @Bingodalton ne znam za tacno stanje, rekose mi u Delti da jos nisu imali primerak sa ispod 400 konja. Ono sto ja vidim, je da mi auto sam uvek izmeri 4.0 ili 4.1 do 100 a deklarisan je na 4.4 1 Bingodalton reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola JTD 230 Posted January 11, 2021 Nije los...haha 2 horvat and djomla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 6659 Posted January 11, 2021 Jel, a de ga nadje bre Quote Share this post Link to post Share on other sites
cane 204 Posted January 11, 2021 Dada bilo je jako tesko naici na zdrav primerak, pregledao sam ih 20 1 1 MS PK and djomla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites