El-g993 5 Posted January 4, 2021 Pozdrav svima, juce sam se registrovao na sajt, ne znam jos uvek kako funkcionise. Pa sam hteo postaviti neko pitanje, da vidim kako ovo radi.. Jel zna neko mozda gde se mogu pazariti lip i neki styling pragovi za Fiat Coupe ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8122 Posted January 4, 2021 Funkcionise bas tako Ajd da probamo da pitamo@Majstor_Paja @bojke . Mislim da je dovoljno 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-g993 5 Posted January 4, 2021 Eee hvala na odgovoru, i na rasvetljavanju mog slucaja po pitanju funkcionisanja Nadam se da ce se javiti, prevrnuo sam neke sajtove, ali nisam nigde kod nas nasao.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojke 126 Posted January 5, 2021 Www.autods.net ima sve sto ti treba. Pozdrav 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-g993 5 Posted January 5, 2021 (edited) @bojke Hvala covek, sad sam pregledao, ima svasta... Imas li mozda iskustva sto se tice postarine, koliko iznosi npr za sajtne ili lip ? Nisam nikad nista porucivao od preko, pa da se informisem pre prvog zahvata.. Edited January 5, 2021 by neshaoct dodao tag Quote Share this post Link to post Share on other sites
werp690 705 Posted January 5, 2021 Ubacis ono sto te intresuje u korpu. Kao sto sam ja lip ubacio(za primer),zatim ti dole izadje padajuci meni u kom izaberes Srbiju ako si iz Srbije i kliknes update i izadje ti cena postarine. U ovom slucaju 32 e postarine za lip plus naravno cena lipa i porez i carina koju ce ti odrediti nasi kada zeljeni deo stigne. Ako narucujes vise delova od njih mozes se dogovoriti sa njima za cenu postarine tako sto ces im se obratiti putem mejla (pise na sajtu). Eto to je otprilke to. 1 El-g993 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-g993 5 Posted January 5, 2021 21 minutes ago, werp690 said: Ubacis ono sto te intresuje u korpu. Kao sto sam ja lip ubacio(za primer),zatim ti dole izadje padajuci meni u kom izaberes Srbiju ako si iz Srbije i kliknes update i izadje ti cena postarine. U ovom slucaju 32 e postarine za lip plus naravno cena lipa i porez i carina koju ce ti odrediti nasi kada zeljeni deo stigne. Ako narucujes vise delova od njih mozes se dogovoriti sa njima za cenu postarine tako sto ces im se obratiti putem mejla (pise na sajtu). Eto to je otprilke to. Hvala puno, ovo mi je bilo potrebno.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojke 126 Posted January 6, 2021 Naravno plus carina na sve to sto porucis. Quote Share this post Link to post Share on other sites
El-g993 5 Posted January 6, 2021 14 hours ago, bojke said: Naravno plus carina na sve to sto porucis. Znam, naravno.. Quote Share this post Link to post Share on other sites