Jump to content
FAS Goran
Milutinmilutin1981

Fiat bravo 1.2 16v 2001

Recommended Posts

https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/44051-fiat-bravo-marea-problem-sa-bravom-na-vratima-menjanje-kvake/

Ima da se kupe kvake na sajtu silix.rs, nove oko 1450 dinara.

Mora se skinuti tapacirung sa vrata, mislim da je pomocu imbusa i srafcigera. Dva imbusa su ispod unutrasnje kvake, ostali ispod rukohvata i par srafova dole. i sa prednje strane. Mora se paziti kad se skida tapacirung na zabice da se ne polome. Mislim da se tapacirung izvlaci na gore, ali nisam siguran. Zatim se sa unutrasnje strane odvrce jedna matica i jedan imbus sa prednjeg suba vrata koji drze kvaku i oslobadjaju se polugice sa plasticnih nosaca. Kvaka se zatim vadi tako sto se gura ka prednjem delu vozila i na dole i izvlaci se napolje. Kada se vraca zakace se polugice i povlaci se ,otvara, kao kad otvaras vrata, da moze da udje u otvor, prvo prednji deo, pa zadnji, a zatim se svuce ka zadnjem delu auta u utor u kojem stoji. Zasrafi se matica sa unutrasnje strane. Najveci problem su kacenje polugica i da nesto ne ispadne u vrata unutra, pa je tesko dohvatiti. Ima malo prostora i nije bas lak posao, ali ni nemoguc. Ja sam menjao i prednju i zadnju. Imas mogucnost da na sa nove kvake, skines osigurac i cilindar za kljuc i stavis sa tvoje stare, da kljuc za otvaranje ostane isti  ( osim, ako on nije problem ).

https://www.silux.rs/proizvodi/karoserija/bezbednostni-sistemi/kvake/181972/kvaka-spoljasnja-fiat-brava-95-01

 

Slicno kao na ovom klipu..

 

Edited by lomisa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...