Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Cestitke kolega Fiatovac, boja najzahvalnija za odrzavanje.. Nit vidis koliko je realno prljav niti jesi li ga celog izvoskirao kako treba :lol:

Da se nauzivas u voznji, bas dobro izgleda u Street opremi, deluje kao dosta skuplji auto. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zamenih danas letnje gume i primetim da na prednjim točkovima nema onih zaštitnih poklopaca na glavčini točka. Pitanje za druge novopečene vlasnike, da li je i kod vas takav slučaj?

 

1.thumb.gif.6b0a96c2b56fe7643f97121f270fd703.gif2.thumb.gif.f0ec8af6ccb28afa21d993015b4f4403.gif

Edited by python

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako je ovo za običan 1.4 lepo su digli cene.Ako ti nije problem da napišeš cene po stavkama ili slikaš račun baš me interesuje šta je toliko poskupelo. Sećam se za 500l je filter klime uvek bio 2500 din kod ak Kole a realno nekošta ni 1000 din

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recimo Knecht sa aktivnim ugljem su bili u aftermarketu za tih 20 EUR. A imas i zabarski Scudo, takodje sa aktivnim ugljem, za par stotina kinti.

Lepa cifra samo za najobicniji redovan servis. Naravno da ce biti tako u garanciji i mrezi ovlascenih - cisto poredjenja radi, bas pre neki dan (jos uz 0.7l ulja vise za 1368 ccm MultiAir) odradih mali servis kod naseg Gorana za tacno duplo jeftinije, cca 60 EUR. Plus NGK IKR9J8 Laser Iridium svecice za 55 EUR. Znaci za cenu malog servisa kod ovlascenih, u aftermarketu mali servis+svecice+pojedes nesto za 1000 kinti :D ...

 

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja nem pojma gde vi nalazite te od 1-2,5 crvene sa aktivnim ugljem u aftermarket režiji. Filtron sa aktivnimam ugljem u Beocar je tipa 750 rsd (za Bravo II) a Ivan je svojevremeno navodio u svojoj temi (ili u temi za mali servis za Bravo) taj Scudo sa aktivnim ugljem sa smešnom cenom. 

 

Nego, sećam se da je bilo par kupaca u tom AC Mig, koji je jedini u južnom delu Srbije i da je član(ica) navodila da su joj na fakturi za poručeni auto uračunavali stavke koje nije htela ili izostavljali šta je htela. Na kraju je auto kupila u BG dok joj se prodavac/menadžer iz tog Mig-a poneo krajnje neprofesionalno prema njoj (vika, bogoradanje i slično), tako da iskreno mislim da dole cepaju sa cenama jer su jedini dole i eto može im se. Mislim da nije jedina koja je imala taj problem sa AC MIG ovde na forumu.

 

Tako da, ako ima neko svežu informaciju za mali servis u nekom ovlašćenom u BG (a da nije Kompresor, koji nije previše poslovan u vezi servisa - post ovde) i iskombinovati obaveze i servis. 

Edited by ISV_01

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kad se mora zbog garancije.Koliko se sećam taj mali servis nije prelazio 10 hiljada kod Koleta. Ovako kad pročitaš 14 hiljada  baš dosta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, ISV_01 said:

Ja nem pojma gde vi nalazite te od 1-2,5 crvene sa aktivnim ugljem u aftermarket režiji. Filtron sa aktivnimam ugljem u Beocar je tipa 750 rsd

Svojevremeno je Knecht za Stilo/Nuova Bravo bio 2800 din, dobro se secam :) . A ne mozes bas sa njima porediti Filtron, Scudo i slicne, koji su budget varijante ;) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa to kod vaših PREMIUM Brava sa PREMIUM opremom, moj je budžet pa dobija i takav filter :ph34r: 

@Novi član Vidi na auto otpadu u Inđiji ili na Kupujem-prodajem, imaš čeličana polovnih sigurno. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felne i gume sam kupio kod njih kada sam preuzimao auto, nove naravno, mislim da je sve bilo oko 400e. Gume Tigar wintera 205 x 55 r16, felne kineske 16". Imali su i Fiat originalne ali su bile preskupe. Servis je mogao i u NIKOM-u i u Čačku ali ne verujem da bi bila značajnija razlika u ceni. Niš mi bio najbliži.

 

rsz_1img-0049.thumb.jpg.3add0bb268e2afb968b4797eea214d99.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...