Semi 107 Posted October 14, 2020 (edited) Na prodaju novo, nikad montirano i originalno kuciste filtera vazduha za Nouva Bravo 1.6mjet. Kupljeno iz originala svojevremeno i nikad ugradjeno. Cena: 70e Kontakt: 064/645-14-37 ili PM, Marko. Edited October 15, 2020 by neshaoct formatiranje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20275 Posted October 14, 2020 (edited) 2 hours ago, Semi said: za Nouva Bravo 1.6mjet Posto znam iz prakse, cisto da pomognem u prodaji - identicna stvar ide i na 1.4 turbo benzine. Konkretno stariji Euro 4 1.4 T-Jet 120 i 150: I kao sto si rekao, na 1.6 MultiJet (90/105/120) pre restyle: U restajlu, ide opet na 1.4 turbake, ali bez novijeg C635 menjaca: Slicna prica vazi i za stariju Deltu (pre restyle). Edited October 14, 2020 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 107 Posted October 14, 2020 Hvala na ovome Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 107 Posted January 1, 2021 Aktuelno i dalje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ilija1 0 Posted January 20, 2021 Ćao @Semi @Ivan Da li je ovaj deo komptibilan za 2010 Fiat Punto Evo 1.4 multiair 135hp? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20275 Posted January 20, 2021 @Ilija1 Nazalost, sto se benzinaca tice, samo navedene verzije T-Jet. Zar na MA Punticu nije ono kockasto kuciste filtera vazduha, izbaceno uvis sa suvozacke strane? Kod mene na Bravu je MA 140 motorizacija - kuciste filtera je spusteno ispred tocka i slicno ovom, ali opet ne pase. 1 Ilija1 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ilija1 0 Posted January 25, 2021 On 1/20/2021 at 7:34 PM, Ivan said: @Ilija1 Nazalost, sto se benzinaca tice, samo navedene verzije T-Jet. Zar na MA Punticu nije ono kockasto kuciste filtera vazduha, izbaceno uvis sa suvozacke strane? Kod mene na Bravu je MA 140 motorizacija - kuciste filtera je spusteno ispred tocka i slicno ovom, ali opet ne pase. Hvala na info.. Nažalost, nisam imao priliku ni da vidim kako izgleda, prethodni vlasnik je stavio pečurku bez kućišta.. A kućište filtera nisam uspeo nigde da nadjem, izgleda da su ti multiair motori baš nezgodni za delove U Koletu su tražili 32,000.. Mnogo je to za komad plastike, izgleda da će gljiva morati da radi posao neko vreme Takodje, neki kažu da je i za pečurku pogodno imati kućište filtera.. A, koliko sam ja upućen, postoji izbor izmedju dve opcije: 1. Kućište filtera + filter vazduha 2. Pečurka bez filtera Tako da me to kućište za pečurku malo buni.. Možda postoji više vrsta? Neke zahtevaju kućište, neke ne? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 107 Posted March 1, 2021 I dalje aktuelno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Semi 107 Posted August 8, 2023 I dalje stoji, zaboravljeno u garazi. Quote Share this post Link to post Share on other sites