francuz69 870 Posted July 30, 2021 Grimbergen sjajan, pogotovu onaj crveni, amber. Kozel standardno sjajan. Moretti, nista posebno, ocekivao vise... Jelen. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 18168 Posted August 5, 2021 (edited) @neshaoct kakvo je Mythos pivo? Edited August 5, 2021 by neshaoct prebačeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9446 Posted August 5, 2021 @Axic Ne'am pojma, slabo pijem pivo. 1 Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
gagyns 35 Posted August 6, 2021 Mythos u flaši je vrlo dobar, konzerva onako, oseća se malo kemudža ali ima dobar rad. Po meni: Kozel crni vodi (ko voli crno pivo) ispod 4% alkohola, od svetlih Peroni, ima u Lidlu, pitko i kvalitetno a opet pristupačno. Gambrinus svetlo dobro takođe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5695 Posted August 6, 2021 3 minutes ago, gagyns said: od svetlih Peroni Sa finom notom zajecarske kukuruzne krupice... Gambrinus probao pre par dana, nije lose. Nema kukuruza. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7254 Posted August 6, 2021 Meni se Mitos ne svidja uopste, na primer Послато са SM-A307FN помоћу ТапатокаKozel mi je ok, pio sam razne po ČeskojПослато са SM-A307FN помоћу Тапатока 2 Dzimbo and bit reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 307 Posted August 6, 2021 Sipano u pivari 4 Djuk85, MS PK, Axic and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 5422 Posted August 6, 2021 @Milutinac Corn free Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5695 Posted August 9, 2021 @andreja.micovic - eeee to je već nešto Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 5422 Posted August 9, 2021 @Milutinac ali nije nesto, onako... Ovo mi je bilo bolje Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7254 Posted August 14, 2021 Lepo, za pivo iz limenke Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4643 Posted August 25, 2021 (edited) Totti napravio pivo za sebe i kolege...: Edited August 25, 2021 by PremieRacing 6 3 darkman14, Djuk85, Mijailović P. and 6 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 5422 Posted October 28, 2021 Evo u Lidlu ko hoce da evocira uspomene od leta (ili nekog leta) Inace, u Egiptu pio Pharao i Stelu. Pharao bilo toceno i lepse i pitkije od Stele koja je flasirana. Hteo da probam i Sakaru ali nikako ne stigoh, a pritom mi lupio cenu (5$) 1 sokratbg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5695 Posted October 28, 2021 Da hocu da evociram uspemene od leta, to bi bilo ovo... ...kada bih mogao naci negde. Mamos, inace odlicno pivo, za razliku od Grckih (fix, alfa, mythos, vergina...) nekako lagano, pitko, nema gorcinu itd. 2 darkman14 and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Che Guevara 137 Posted November 2, 2021 Što se mene tice, isključivo češki Budweiser! Quote Share this post Link to post Share on other sites
_Boki_ 85 Posted November 2, 2021 U poslednje vreme, pijem samo LAV PREMIUM u limenci i baš samo zadovoljan ukusom. Primeti se da je 100% ječam, a i sa cenom je pristupačan. 3 Zvezdo, Siciliano and Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7254 Posted November 2, 2021 Meni je mitos oduvek bezveze Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 3 bit, Dzimbo and Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bit 936 Posted November 3, 2021 Sad sam popio dva lepa crna, karlovačko jače gazirano bogato ukusom, kozle od velikog popovića tananije mekšeg ukusa i čini mi se finije vode. 1 MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 5422 Posted November 3, 2021 Uvek biram tamni kozel kad ima. Em što ga mogu popiti više komada jer je slabiji em što je pitko i ima mi onako ukus karamele dok ga pijem 2 bit and Loon123 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5695 Posted October 27, 2022 Dovidjenja Tuborg, bilo je lepo poznavati te... 2 1 PremieRacing, Woodoo and Siciliano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 5422 Posted October 27, 2022 Ja tuborg nikad nisam ni preferirao. Tuborg i Heineken kad god mogu izbegnem, ne svidja mi se. 2 MS PK and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5695 Posted October 27, 2022 Ja volim (sam voleo) oba, pogotovo u letnjem periodu. Lagano i pitko kao i carlsberg, koji mi je u tom drustvu ipak #1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 5422 Posted October 27, 2022 E to spisku i holsten da dodas i eto piva koja izbegavam kad imam izbor Bas sam skoro kupio carlsberg, ima u staklu 0.5l i ne treba ambalaza i dalje mi se nije svidelo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5695 Posted October 27, 2022 Ma jersili ti to stavio Carlsberg i Holsten u istu recenicu??? 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 307 Posted October 27, 2022 Samo cu reci Dilemma pivara, top piva prave. Od ovih kabastih Plzen. 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites