Djuk85 3045 Posted August 29 Nema kukuruza 1 6 neshtry, Axic, Bouz and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8104 Posted August 30 To je za drkadzije Sent from my SM-A346B using Tapatalk 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6231 Posted September 21 Skroz dobro pivo. Lično lepše od Nektara. 3 MiloshBg, viper and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4418 Posted September 22 12 hours ago, darkman14 said: Skroz dobro pivo. Lično lepše od Nektara. Druze, gde ima ovo da se proba ? Nektar je nama (zeni i mi) lepo pivo, ofc ispod Birre morreti i Bud-a. Licno mislim da nam najvise prija Mykos, grcko pivo u kombinaciji sa nekim dobrim cipsom. Realno ima nekako najcistiji ukus i veoma je pitko. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6231 Posted September 22 Proizvodi ga Banjalučka pivara, ja uzeo juče u Bijeljini. Uzeo 2 kom da probam i bolje mi je od Nektara. A nije da nešto volim nektar. Verovatno je sada dobro jer se pojavilo tek Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1506 Posted September 23 On 9/21/2024 at 10:31 PM, darkman14 said: Skroz dobro pivo. Lično lepše od Nektara. Da, da, iznenadjujuce dobro! Svetofor ga je imao u ponudi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6065 Posted September 25 Ulov iz Austrije... 3 PremieRacing, Woodoo and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bouz 125 Posted September 25 Poslednji put kad sam bio kod ojstera, moj drugar, austrijanac-nemac mi je rekao da kod ojstera je stiegl (ono pivo sto navija za zvezdu ) bilo jedino iole vece u smislu produkcije, a koju nije kupio neki od tada dve velike pivo-holding ekipe (in brew i carlsberg). E sad, tamo po klagenfurtu smo to lokali, i ne znam na koju foru, ali imao sam utisak da je ono u kafani - iz tocilice bolje nego ono iz prodavnice iz flajke i iz limenke. A nisam jeo bunike A onamo u vieni kad sam bio, tu je vec moglo da se kupi/bira nemackih piva, pa se pilo to, posto su mi ojsteri prilicno isti k'o i mi. Inace upravo pijem ono plavo tuborg ice, nesto su me iznervirali pa da se malo smirim... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1324 Posted September 25 Ovaj Goser sam zadnji put kupio na nekoj ludoj akciji čini mi se bilo 45 centi. Mislim da se ono i Puntigamer prave u Grazu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6065 Posted September 25 A sad je da skoro dodas 1e na tu cenu. Mislim da je 1.3 bio u Hoferu Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2578 Posted October 1 Alfa za Afistu,dobio od komsija ,bili u grckoj Pio sam ovo pivo jednom u Grckoj kad sam bio 2 neshtry and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6559 Posted October 2 @silenci Imaš Alfu i na Eko pumpama, al je cena astronomska. Meni je Eza najbolje grčko pivo (εζα) 2 Milutinac and silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2578 Posted October 2 Meni mythos,al i Vergina je odlicno pivo Skoro sam video Alfe i u cash end cary u TC zmaj 1 alfini0507 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 19969 Posted October 2 (edited) @silenci Imas Alfu odavno u C&C, evo ti na sred moje slike od prosle godine: On 8/13/2023 at 10:11 PM, Ivan said: Edited October 2 by Ivan 2 nemanja84bg and silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
alfini0507 1811 Posted October 2 Meni mythos,al i Vergina je odlicno pivo Skoro sam video Alfe i u cash end cary u TC zmajPretece me za Verginu Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6065 Posted October 3 1. Eza 2. Vergina 3. Mamos 4. Fix 5. Alfa ... 99. Mythos 4 Loon123, MS PK, bane1321 and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8104 Posted October 3 Meni Alfa i Mitos bezveze skrozSent from my SM-A346B using Tapatalk 1 Loon123 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6559 Posted October 3 Meni je recimo, Vergina ostala u nekom lošem sećanju... Dok sam bivstvovao pre dve godine u Solunu najviše sam pio rakije, pa vina, a ponajmanje piva. Jedino koje sam pio je točeno Krfsko pivo i mogu reći da dobro tera girose! 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dzimbo 1185 Posted October 3 Nymfi pa sva ostala. Vergina i Mitos uzas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6065 Posted October 4 E jeste, i Nymfi je odlicno! Meni se Vergina svidja, jer na kraju onako ima pomalo sladunjav ukus, a meni to odgovara kod piva... 3 silenci, darkman14 and alfini0507 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6231 Posted October 4 @Milutinac e tako je i Kastel, ako naletis kupi probaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6065 Posted October 4 Hocu hocu, kada naletim - dodacu ga u svoju kolekciju Quote Share this post Link to post Share on other sites
alfini0507 1811 Posted October 4 1. Eza 2. Vergina 3. Mamos 4. Fix 5. Alfa ... 99. MythosZnaci onaj paket Mitos-a sto mi je sinoc stigao da bacim? Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 2 silenci and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6065 Posted October 4 Ne bih ja bacio ni paket Merak piva ali stvarno, Mythos mi najmanje odgovara nekako, podseca me na Jelen, kojeg bas ne podnosim... 3 alfini0507, nemanja84bg and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2090 Posted October 4 Mene davno mythos podsetio na neki becks ili tubrog onako laganije... Merak sam skoro pio pa identicno da kazemo ok je , nije prejako i gorko 1 alfini0507 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites