darkman14 6231 Posted August 15, 2023 14 hours ago, MS PK said: Meni je taj Blanc nesto najgore sto sam stavio usta meni je ok, ako se lepo ohladi osvežava. Nije kao jelen tvist ili neko tako koje je kao da je neko stavio step u pivo. Mada sam i ja na blanc navikao u firmi pošto je petak happy hour a blanc se uglavnom nabavlja 2 Woodoo and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 21600 Posted August 16, 2023 U međuvremenu u Makedoniji 3 5 silenci, Reacher Gilt, frostysrb and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8104 Posted September 28, 2023 Ziveli Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 5 nidza, darkman14, Milutinac and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8104 Posted October 25, 2023 Mild und würzig - dobroo Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 4 djomla, nidza, Milutinac and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3650 Posted October 28, 2023 Nako... 3 djomla, MS PK and Nikola031 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 995 Posted October 28, 2023 Preferiram Skopsko kad sam u MK, mada ni Zlaten Dab nije los Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 25602 Posted October 28, 2023 Nepasterizovano Skopsko Smooth jedno od najboljih piva koje sam probao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 358 Posted October 29, 2023 Skoro sam probao ovo pivo: https://www.krugheribrent.rs/prodavnica/gold-fever/ za svaku perporuku 2 PremieRacing and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8104 Posted October 29, 2023 Koji to ukus preovladava? Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 358 Posted October 29, 2023 Kao i svaki Ale neki vockasti ukus. 1 MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5920 Posted October 30, 2023 Ja već par godina uzimam gajbice od njih, dostava besplatna. Ali mi se gold i stout malo smučili pa je poslednja gajba bila samo Pils... 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 358 Posted October 30, 2023 Sto znaci da si dosta Golda popio 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7282 Posted October 30, 2023 Limenka jeste odlicna sto se tice zastite od sunca, prolaska vazdua i sl. Medjutim, poredjenje limenki sa prohramskim kazanima i bacvama nije bas najbolje. Svaka aluminijumska limeka je oblozena iznutra plasticnim tankim slojem koji je istog sastava kao i plasnicna flasa. Prohramske bacve i cisterne nisu oblozena plastikom iznutra tako da Mica mozda oseca nesto smisleno i sa razlogom stavlja u istu grupu plasticne flase i limenke. I za mene je staklena ablalaza ubedljivo najbolja za sve pa i za pivo. Sto se tice piva, cesto kupujem nefiltrirani Staropramen i bas sam zadovaoljan ukusom i kvalitetom. Uvozi se, ne toci se kod nas. 3 Milutinac, MS PK and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7282 Posted October 31, 2023 Gorepomenuti. 2 MiloshBg and Nikola031 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5920 Posted November 17, 2023 On 10/30/2023 at 9:21 AM, PremieRacing said: Ja već par godina uzimam gajbice od njih, dostava besplatna. Ali mi se gold i stout malo smučili pa je poslednja gajba bila samo Pils... I sad je zvanično... poslednja gajbica ikada je stigla na moju adresu. Sve su pokvarili, kvalitet nestalan, svaka druga flaša Pilsa koju otvorim je bljutava...mesecima sam trpeo i čekao, prosipao cele flaše i nadao se da će se ustaliti, ali ovo je postalo smešno nekvalitetno. Uzeo sam sad i Red sa 8% alc. i on mi je bio dobar... Ali to nije dovoljno. 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rile_bg 358 Posted November 17, 2023 Ja sam primetio da se ukus istog piva razlikuje izmedju dve flase...znaci ne tripujem :S 2 PremieRacing and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5920 Posted November 17, 2023 Jok, skroz si u pravu. Kad je dobro - sve im je dobro! I Pils, i Stout, i Gold i Red. Ali toliko nestalni da budu nije mi jasno... 1 Rile_bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 995 Posted December 3, 2023 Od kako je ponovo krenulo sa prodajom nisam nikako uspeo da ga nadjem jer ga retko gde ima van Valjeva, i danas ga slucajno upecah u Mere marketu u UE. Prvi utisak odlican, ukus vuce dosta na ono Valjevsko do pre 7-8 godina Inace je 65.5 kinti 0.33. 2 MS PK and Siciliano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 995 Posted December 20, 2023 Nefiltrirani Nektar, ne znam je li neko probao jer se od skoro prodaje (nisam ga vidjao jos po Srbiji da ima u prodaji, po Republici Srpskoj ima). Ukus meni mnogo lepsi od obicnog Nektara koji mi je svakako odlican. Ima u flasicama od 0.33 i linenkama od 0.5 litara. U Visegradu sam limenku platio 1.5KM (90 dinara). 2 MS PK and Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6065 Posted December 21, 2023 Probacemo, cim ga nadjemo 2 MS PK and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 995 Posted June 15 Jedna u skladu sa aktuelnim dogadjajima Pojavilo se u Rodi, za sad koliko sam video samo u limenci. 4 PremieRacing, Milutinac, nemanja84bg and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1312 Posted June 16 Jesi čitao deklaraciju, ima li ječma ili je samo kukuruz? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 995 Posted June 16 Jesam, nema kukuruza 3 stex_pb, knezevic76 and Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6231 Posted June 30 Prolom pivo, skroz korektno. Blago se oseti kao IPA, al taman toliko da mi je ok. Ne volim IPA. Koliko su mi rekli samo točeno ima i to u Prolom banji, možda i u okolini. 5 Woodoo, nemanja84bg, stex_pb and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 25602 Posted July 1 U Lukovskoj takodje. 1 1 darkman14 and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites