Jump to content
FAS Euroauto Goran
neshaoct

Jeep slavi 80. godišnjicu sa upečatljivim posebnim izdanjima

Recommended Posts

jeep 80 godina.jpeg

 

2021. biće posebna godina za Jeep jer slavi 80 godina liderstva u okviru 4x4 vozila, slobode u vožnji na otvorenom i u avanturama. Rođen 1941. godine, ovaj brend je uvek bio pionir novih segmenata i tehnologija. Njegova legenda započela je sa modelom Willys MB - prvim 4x4 vozilom u masovnoj proizvodnji - i nastavila se 1949. sa pojavom 4x4 Willys Wagon, prvog SUV-a.

 

U regionu Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), proslava 80. godišnjice odigravaće se tokom cele 2021. godine, sa posebnim događajima koji počinju u januaru, i koji su posebno osmišljeni tako da brend i njegovo nasleđe približe kupcima i ljubiteljima. Ovaj jubilej će takođe biti obeležen pojavom upečatljivih modela, posebnih izdanja povodom 80. godišnjice. Ova vozila imaće posebne dizajnerske detalje i opcionale unutra i spolja, uključujući upečatljiva sedišta, jedinstvene točkove, posebne značke povodom godišnjice. Sa pogonom zasnovanim na motorima s unutrašnjim sagorevanjem i Jeep plug-in hibridnom sistemu, takođe će biti puna naprednih tehnologija i bezbednosnih funkcija, i predstaviće neprikosnovene kapacitete 4x4 vožnje brenda Jeep. Posebna izdanja Jeep modela povodom 80. godišnjice biće dostupna u Jeep prodajnim salonima u EMEA regionu na nekim tržištima krajem 2020. i početkom 2021. godine.

 

Dok Jeep slavi svoju osmu deceniju, brend ulazi u uzbudljivu sledeću fazu svoje legendarne istorije.

Predstavljanje modela Jeep Renegade 4xe i Compass 4xe ovog leta - prvih Jeep vozila sa plug-in hibridnom tehnologijom u EMEA regionu - i debi plug-in hibridnog modela Jeep Wrangler 4xe u Detroitu u prvoj nedelji septembra dodatno naglašavaju posvećenost ovog brenda elektrifikaciji. Tokom naredne četiri godine, električna opcija biće dostupna za svaki model u nagrađivanoj SUV gami brenda Jeep. Ovo je u skladu sa brendovom ambicijom da postane tehnološki lider zarad omogućavanja mobilnosti koja je bolja za životnu sredinu. Sva električna Jeep vozila imaće značku 4xe, i biće zasnovana na stubovima efikasnosti, performansi, odgovornosti, 4x4 mogućnosti i samopouzdanja vozača. Jeep 4xe modeli otelotvoriće modernu viziju sposobnosti, koja pruža najbolju ravnotežu između efikasnosti, zabave pri vožnji i očuvanja životne sredine. Dodatne informacije o posebnom izdanju modela povodom 80. godišnjice u EMEA regionu biće dostupne na medijskom sajtu u vreme komercijalnog predstavljanja na svakom tržištu, što može da varira po regionu.

 

potpis.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...