Jump to content
FAS Goran
Zvezdo

Kad je ''nov, nov, nov'', a kad je dobar polovnjak?

Recommended Posts

Ma neverovatno je sta pisu ljudi. Ali vidi, imam iskreno razumevanja. Znas, kad recimo menjas cesto kola ( ja ih relativno cesto menjam ) auto koji vredi moras nekako izdignuti iz mora krseva. Sta ga drugo moze izdignuti nego taj naslov. To sto na forumu ima iskusnih pa znaju da se dobra kola obicno skrivaju ispod najsturijih opisa ne znaci da su ciljna grupa tih prodavaca. Vi kad jurite auto, obidjete 10 krseva, naletite posle tih 10 na ovaj gore klasa iznad :) i ako auto valja taj vas je prodavac kupio za sva vremena. Em je auto dobar, em posle krseva njegov opis se uklapa u sliku koju vidite, i eto posla. Smesno ili ne, tako se prave pare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moj kolega uzeo Insigniu karavan 2010-11g čini mi se, motor od 160ks, prešao sa astre G na ovu. I pored u ubeđivanja da je zaobiđe, kupio je. Oduševljen. Pre neko jutro zavergla i motor zakuca. Nije je vozio ni 400km. Otvore motor kad, motor već rađen i spakovan samo da se proda, vraćeni stari klipovi na novu specijalu ili tako nešto i još brdo nekih gluposti. Ceh da se sve sredi oko hiljadarke evrića.
Drugi kolega uzeo isti auto sa slabijim motorom, i za 6 meseci menjao trurbinu, zapušio DPF i još neke sitnice i sad gleda da je se reši.
Al oba izgledaju kao novi, mislim automobili, vlasnici izgledaju kiselo :(

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuzna prica... Sa foruma kolega stefan sa Insignie (mk1) presao na B8 pasata, kaze bolja za 2 klase. Pri tome i on je pobegao od Insignie, rekao opela vise nikad. 

Nesto su tu gadno zajebali sa njihovim motorima ili sta vec... Prosto neverovatno. Kakva je nova insignia, ne znam, ali izgleda bas opasno. 

U njegovog pasata kada sam seo, auto nerealno dobro ocuvan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Opel je samo valjao sa 1.3jtd, 1.9mjet i njihovim 2.0 turbobenzincima (zet, let nesto). Sve ostalo ako i nije katastrofa uvek ima bolju alternativu.

Kupio ih je pezo pre par godina pa mozda budu bolji, pezo je danas za opel institucija (meni makar).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...