Jump to content
FAS Goran
Ivan BG

Biseri kupoprodaje

Recommended Posts

Gospodin čovek.
Imamo i mi takvih mušterija (zapakujte mi te i te, bez probanja), mada se naša roba ne može meriti sa kolima.

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, vagenovac said:
Bukvalno vise je tebe gledao znojavog dok si slikao nego auto xa xa default_D.gif

Pa bukvalno... još na svu nervozu mi se on tu nacrtao i kibicuje šta radim... dok nismo došli do suštine, kad sam se naglo odobrovoljio

 


 

Edited by neshaoct
formatiranje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije bas poput ovih prica, ali imao sam i ja zanimljivost kada sam prodavao Kiu. 

 

Posto nisam imao u planu prodaju, nego sam je bezveze okacio na oglas sa dobrim slikama i jacom cenom, samim tim nisam bio mnogo raspolozen za cenkanje, ali sam naravno bio spreman malo da spustim. 

 

Drugi koji je dosao da gleda, sedne, vozi, svidelo mu se sve full, i ja odmah kazem koji ce troskovi uskoro da ga sacekaju, i koliki ce biti i odmah kazem koliko sam spreman da spustim, i ni centa vise, jer mi nije hitna prodaja. On i otac se sloze skroz sa tim sve ok. Odu i cucemo se, ali uzimaju 100%. Zove sutradan, kaze dosao bi sa majstorom. Ok ajd, dodju, ovaj stiska sve zivo, slusa ga kao bolesnika na samrti, i kao nadje da je kvacilo dotrajalo zato sto pedala malo skripi kad se stisne/pusti. I eto kao oni bi to uzeli ali da spustim jos 100e, kao eto, nije to bas takooo bajan auto kako sam ja nahvalio. Ja pristanem, jer ajd, nisu toliko bezobrazno puno trazili, ali u sustini ciganisanje vec. I sutradan mi odradimo potpisivanje ugovora kod notara, tada me isplati, u evrima sve ok, i ostaje samo da resimo odjavu i registraciju na nove table. Ja u tom kazem da cu ja resiti odjavu u Subotici da on nece morati licno ici u Suboticu  (iz NS je bio kupac). Skinemo tablice, ponesem ih ja, i sad nismo specificirali kada ce to tacno da bude. Ja mu javim, da li moze da saceka 7 dana, tada cu ici u Su i imati vremena i odraditi sve sam, ili ako hoce odmah, mogu da ostavim nekoj agenciji za to. Znaci pitam ga sta zeli od te dve opcije. On kaze zeli agenciju. Ja lepo sve papire i tablice i saobracajnu dam agenciji, oni mu sve zavrse i naplate mu svoju uslugu ne znam tacno koliko, ali navodno je to kostalo oko ~4000 din preko toga sto je on zamisljao. I lik mi sastavlja roman u poruci kako eto njega to sve jako puno kosta, on nije znao da ce ga to toliko izaci (porez, odjava, itd), i da ja nisam ispao korektan sto sam rekao da cu resiti, a na kraju sam eto ostavio tamo nekoj lopovskoj agenciji da to uradi, koja ga sad odrala, i da ja njemu refundiram 2000 din nazad na konto toga :D 

 

Uplatio sam mu, i obrisao broj i poruke i sve, samo sam zeleo da ga zaboravim (ali ocigledno nisam uspeo) :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites
"Đemail" mi reče da sam pominjan, pa da je menjano ...
Jesam te ja pominjao, ali sad ni ja ne vidim gde

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo jedne moje zanimljive price. Nije u pitanju auto, al je auto sediste. Elem uzesmo fabiu i vozacevo sediste u losem stanju. Trazih mesec dana, gledao ma nije to to. Reših aj kompletan enterijer ma i dalje nije to to. Nadjoh sedista u NS, kao nova skinuta sa skode presla 115hiljada, bile presvlake preko i to oba prednja sedista u istom dezenu kao moja. Izneo mi čovek na auto put, ja spakovao u paletar i vozi. Reko aj da oglasim ova moja, vozacevo je za bacanje, klati se pocepano, al suvozacevo dobro. Stavim cenu 3000din oba. Zove čovek posle 3 dana, e druze dajem ti samo za vozacevo 3000din drugo mi ne treba, samo da mi doneses na 5km od grada,posto se moja presvlace sedišta a treba mi auto.I tako sedište koje se maltene raspalo ode za 25e

Edited by danijel55

Share this post


Link to post
Share on other sites
[mention=15344]knezevic76[/mention] pisi, nemoj da nas drzis u neizvesnosti  
 
[mention=20301]Flex[/mention] jel sve ok sa autom sad, sipaj i vozi?  

Ne znam jesam li ga provozao 2x od kad ga uzeh, zapadoh u neku guzvu sa poslom haos.
Koliko sam video za to vreme sve je ok, nisam primetio nista lose.

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svoj prvi auto, fiat bravo slika sa profila, sam prodao na cudan nacin takodje. Momci zovu iz Bora, pitaju mogu li da se nadjem sa njihovim rodjakom iz BG da odemo kod majstora. Odemo u kaludjericu kod nekog cudaka. Gleda, dize, kaci na dijagnostiku, kenja, filozofira tipa koje ulje sipam, aaa selenija nista ne valja i sl. Inace bravo je bio stvarno u super stanju. Enterijer perfetkan, motor malo presao, sve radi, sve super, samo ocesan sitno na 2 mesta i jedan amortizer sumnjiv. Za divno cudo, posle onolike filozofiranja i pametovanja majstora, kaze dobar auto, preporucujem da kupe. Dodju momci busom iz Bora, nece ni da probaju auto. Poneli pare, idemo u opstinu da potpisemo ugovor itd cak ja da vozim!? Sve odradili, platili porez na prenos i tek onda seo da vozi stariji brat, posto se auto kupuje za mladjeg koji polaze ovih dana. Meni cudno, glupo... Kaze rekao majstor da je dobar, to je to. Prica posle da su imali muke, gledali razne krseve, trazili golf 4, a za te pare nema normalnog i resili da kupe najbolji bravo na oglasima, a ne da prave kompromise sa golfovima i sl. 
@totti jel taj kupac x1 kupovao za sebe ili npr za zenu i sl? Zvuci kao da je dosao da ispuni zelju nekome i da nece da se cima jer mu nije frka da iskesira. 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ko zna možda je bio i pogledao a da ti nisi bio tu, možda je njegov auto bio, auto nekog koga poznaje, ili mu je potpuno svejedno i ovako će ga voziti na generalni servis a o toj količini novca ne mora da brine. To su odlični kupci.
Bubu 1967 6v sam tako prodao. Stojala 20g što po garažama što napolju, ostavljena registrovana i u voznom stanju, vidim neću ja to nikada voziti.
Bila na oglasima jedva pola sata.
Prvi zvao kaže pošto, ja toliko, može sutra dolazim neću ništa gledati, posle se usijao telefon...bilo i mnogo jačih ponuda.
Tako i bi, prvo platio pa napravili ugovor, popili čaj, tek tada izvlačili iz snega vitlom bubu.
Natovario i ode.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/21/2020 at 10:13 AM, totti said:

Leto, vrućinčina, oko 13-14h, ja slikam neki auto za oglas ispred salona, sav nervozan i znojav... kad dolazi lik, staje na par metara od mene, gleda i ćuti.

Ja ga pustim par minuta, on i dalje ništa ne progovara. I onda počinje rasplet:
-Izvolite?
-Gledam kako vi isterate napolje ove automobile koji su unutra
-Na ova dupla vrata ovde, otvorimo ih
-A kad ih isterate?
-Kad neko dođe i isplati auto
-Ajmo onda unutra da isplatim, došao sam da kupim neki X1 koji imate na oglasu

emoji15.png

Ulazimo unutra i pokazujem mu X1

-Evo, to je taj, slobodno pogledajte, sedite u njega...
-Nema potrebe, video sam ga na oglasu. Izvolite novac

Sećam se kao juče, 16000€, sve po 50€ novčanice emoji3.png

 

 

Deda, zaboravio si da pomeneš da si tad popušio 319 komada falš 50-ica...

 

:lol:

:P

Edited by PremieRacing

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/24/2020 at 4:33 PM, Dale said:

...Dodju momci busom iz Bora, nece ni da probaju auto. Poneli pare, idemo u opstinu da potpisemo ugovor itd cak ja da vozim!? Sve odradili, platili porez na prenos i tek onda seo da vozi stariji brat, posto se auto kupuje za mladjeg koji polaze ovih dana...

 

Ja sam par puta prodavao motor likovima koji nemaju dozvolu, tek treba da polažu, neće/ne sme ni da proba pre kupovine.

 

Mercedes turbo benzinac sa 200ks dođe da gleda dekica od '100 leta' sa njegovim drugarom iz osnovne škole... (mislim da sam pisao o ovom slučaju ovde na forumu). Gledaju oni auto ispred garaže, ništa probna vožnja, kaže dekica nema potrebe... Ja jednog trenutka reko' "Uz svo dužno poštovanje, ali nije ovo auto za vas. Nemojte pogrešno da me shvatite, ali šta će Vama auto od 200 konja?" Dekica me uhvati za rame i kaže "pusti dedu da ostvari san". I jbg. Kupio i uživa. 

 

Tako sam usrećio još jednog sredovečnog gospodina (ako ne i stariji) koji je kupio Corrado VR6 od mene. Rekao da mu je to bila životna želja. Doduše, sutradan mu je zveknuo motor na autoputu, ali nije bilo govora o vraćanju. Ubeđivao me je kako je on sam kriv... Zove me telefonom posle par nedelja i kaže: "Sad mi samo fali onaj migavac na krovu!". Ja zbunjen, kakav migavac na krovu, to ni USA verzije nemaju. A on sav srećan zajebava: "Sad kad dam gas ne pretičem, preskačem!!!"

 

Btw, slučajeve iz salona za prodaju novih vozila neću ni da pominjem...ceo dan bi morao da pišem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...