MiloshBg 555 Posted October 31, 2022 4 hours ago, Branislav said: @MiloshBg Jel radi on jos tu? Zvacu ih nadam se da ce provaliti sta je. Cuo sam za njega spominju ga stalno Radi radi jos 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 638 Posted November 1, 2022 Evo cisto za druge ljude koji cesljaju forum da ostavim slike da vide ako budu imali problem. Znaci vozaceva strana za prst uvucena prema vozacu i ima blagi nagib kao na slici br4 (manji je ugao ali je vidljiv golim okom) dok suvozaceva strana je dobra isti je razmak izmedju blatobrana i na oko dobro stoji kao ostali bravci koje sam gledao i uporedjivao. Icicu u Prosport pa cemo videti. Ja sam tipovao na glavcinu ali videcemo mozda je nesto gore 2 Reacher Gilt and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 4622 Posted November 2, 2022 A možda i nije ništa. Mani se ti golog oka i odokativne šacometrije, samo odvezi auto na reglažu. On 10/31/2022 at 1:23 PM, Branislav said: ...Okej razumem bio je centriran trap po losoj zadnjoj torziji... i ovo ne spominji nigde 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 638 Posted November 2, 2022 (edited) @PremieRacing Vidi sto se sacometrije tice toliko je ocigledno da nema sta da se sacuje. U prilog tome ide i jedenje prednjih guma sa unutrasnje strane i problema sa abs-om koji mi sve vise odvlaci paznju od same centrale i vraca me na bas to zakosenje tog tocka. Moram mu spomenuti da je bio centriran po tome da covek sve zna sta je bilo i sta je radjeno na autu. Nadam se da je neka glupost i da cu je lako srediti da mogu nove gume da kupim i montiram. Cak i prst metoda pokazuje da je levi tocak uvuceniji prema kabini 1-2cm Edited November 2, 2022 by Branislav Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 638 Posted November 9, 2022 Ode volan i kugla menjaca kod Aleksica na sredjivanje, sl nedelje montaza 3 Maki1989, Milutinac and Ivan-Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 638 Posted November 12, 2022 Volan je gotov, kugla takodje samo jos kozica je ostala ali evo da postavim odmah slike 8 dach@, Milutinac, Ivan-Topola and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 1583 Posted November 12, 2022 Lepo. Baš radi pedantno. Nego, reci ti nama jesi li rešio trap? 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3141 Posted November 12, 2022 Čovek stvarno radi ljuCki. Ja nikako da se nakanim jer mi auto svaki dan u upotrebi. Baš lepo sredio! 2 Ivan-Topola and Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 638 Posted November 12, 2022 (edited) Nisam sredio trap u cetvrtak idem u ProSport da oni vide sta je pa cemo da resavamo Btw cena za nas forumase za volan, kuglu i kozicu je tacno 11.000din, ova moja varijanta sa prstenom Edited November 12, 2022 by Branislav 4 horvat, Mijailović P., Reacher Gilt and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 638 Posted November 15, 2022 (edited) Evo kako je ispalo na kraju, doslo je do promene plana, zakazao sam danas u 3 u ProSportu i posle toga idem do NBGD da preuzmem 2 zimske gume koje sam porucio u BeoCar-u. U pitanju su BF GoodRich G-Force Winter 2 u dimenziji 225-45 r17. Edited November 15, 2022 by Ivan Sredjene slike 10 MiloshBg, horvat, Ivan-Topola and 7 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3141 Posted November 15, 2022 Vrhunski, šta reći. 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15430 Posted November 15, 2022 (edited) Nisam sigurno dzaba zamolio Stevu za saradnju sa nasim klubom i popuste . I jos pride, svoj korektno ocuvan volan uradio kod njega, kada sam kod drugara video kako je covek pedantno odradio par stvari. Plus sto je entuzijasta i vidi se da uziva u onome sto radi, procaska sa vlasnikom, daje svoje predloge i sugestije, salje fotke radova u toku (koga to zanima)... A ne da te samo sjase i uzme pare. Cisto moje iskustvo posle godinu dana koriscenja - volan i dalje izgleda kao nov, nista se nije mrdnulo. PS: Cudo nisi odradio i ovaj prednji deo obloge menjaca iz delova, pa i to prosio crvenim? Tako sam bar ja planirao kada se smislim da odnesem konacno . Fabricki mi je onako veliki komad koze napred i deluje malo monotono. Pa bih izdelio na 4 dela (umesto na 2 kao fabricki) i prosio crvenim, tj. ovako nesto: Edited November 15, 2022 by Ivan 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
BaneAK74 88 Posted November 15, 2022 Vrh izgledaa! Drugaru je skoro presvukao volan na alfi 147 i rukohvate, brutalno je odradio Trebao si i rukohvat rucne da mu das da sredi. 1 1 Reacher Gilt and Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 638 Posted November 15, 2022 Prica iz ProSporta, viktor je gledao trap i dosli smo do zakljucka da su seleni otisli i da moraju oba nova ramena da se stave i napred nove gume, prednji levi tocak mi gleda napolje bio sam u pravu. Nazad je rekao da ce slicovati ili tako nesto ne znam ali uglavnom sredice tj kako on kaze zatvorice trap da to bude kako treba. Slike u prilogu trenutnog stanja trapa Btw gume preuzete 3 BaneAK74, Ivan-Topola and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 555 Posted November 15, 2022 Viktor je doktor, jedino sto iz ProSporta preteruju sa cenama...! 1 Branislav reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 638 Posted November 15, 2022 Slazem se da cepaju bas dobro ali ajde covek zna pa se isplati ako ti resi problem. A Viktor kao Viktor je lud ja sam ga zezao da su mi rekli da je Mag za trapove. Pohvalio je Sasch amorte nazad ali je pljunuo na Monroe napred. Svakako bitno da u sredu sledecu resavamo trap i gume i caos. 2 Reacher Gilt and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 638 Posted November 15, 2022 (edited) Cudi me da @horvat ne komentarise grafikone koje mi je Viktor rekao da slikam. Btw nije mi jasno zasto svi majstori hejtuju velike felne, niskoprifilne gume i slicno. Ne shvatam zasto nekome ubijati entuzijazam bez razloga Edited November 15, 2022 by Branislav Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 555 Posted November 16, 2022 Da, kolegi sam ga preporucio zbog nekih zvukova na njegovim autima i dijagnoza je oba puta bila sachs x4 2 Reacher Gilt and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 3691 Posted November 16, 2022 Bome velika ta crvena zona. Zjapi pošteno trap :/ Ajd da i to najzad rešiš, u poslednje vreme kod tebe samo opravke, kao nekad kod Flexa (btw jer živ taj čovek ili se prodao sa Audijem?!) 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 638 Posted November 16, 2022 Pa i nisam imao neka ulaganja u zadnje vreme, od proletos od kad je remenica izdala motor nisam imao ulaganja u njega, eto sad trap da se resi i te gume i to je dosta za ovu godinu 1 ISV_01 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6265 Posted November 16, 2022 Nisam ulazio na forum E pa sta bih mogao da kazem, ovo se sve haos crveni, nije ni cudo sve ostalo sto se desavalo. Nista, poslusaj obavezno sve sto ti je rekao i uradi tako i bice oke 2 Branislav and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 638 Posted November 16, 2022 Ne razumem se toliko u trap tako da je meni sve konfuzno i nejasno zasto i kako se sve tako razislo a nista ne lupa nigde. Svakako slusam ga radimo to i nadam se da se trapom necu baviti dugo vremena jer sam se umorio poprilicno Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6265 Posted November 16, 2022 (edited) Kada nesto lupa, znaci da postoji luft u nekom spoju, a ovo se ne bavi time, nego uglovima pod kojim stoje tockovi. Prakticno ono sto si i sam okom primetio na prednjem. Edited November 16, 2022 by horvat 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 638 Posted November 17, 2022 Jasno mi je @horvat to, ali mi nije jasno kako se toliko razislo, da mi levi tocak gleda napolje 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 3691 Posted November 17, 2022 Udar, zamor materijala, ranije loše centriranje...previše faktora. Da je od početka auto kod tebe možda bi saznao. 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites