Mijailović P. 3737 Posted April 19, 2024 Ih bre, boza-limunada al' samo ako ne uđeš u išijalgiju. 1 endbringer reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest root Posted April 19, 2024 Drugovi,zanima me da li se motorić mora tražiti po broju šasije ili? gledam sam na lokalnom sajtu za prodaju da ih ima ali ne znam da li odgovaraju Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8759 Posted April 19, 2024 Ako se već sve rasklapa kupi ceo set za reparaciju i sve izmenjajSent from my SM-A546E using Tapatalk 2 ostoja and Mijailović P. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 903 Posted April 20, 2024 Kupi dva Ja sam pre godinu dana sredjivao klimu, suvazaceva grejala vozaceva duva hladno, skidali mi tablu, valjda menjali sve sto treba. Sad vozaceva hladi suvozaceva nesto mlako duva. Nadam se samo da nece opet skidati tablu da ce sa te strane moci bez skidanja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 903 Posted April 23, 2024 Bio kod majstora, zakacili ga na dijagnostiku pokazao neke aktuatore, izbrisao greske i cini mi se da sad ok hladi. Kaze mozda nesto da racunara a i zezao me je Blue Me pre jedno dva meseca, mozda se tada i to poremetilo. Kaze videcemo kad otopli kako ce raditi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
root 1 Posted May 29, 2024 On 4/19/2024 at 11:37 PM, knezevic76 said: Ako se već sve rasklapa kupi ceo set za reparaciju i sve izmenjaj Sent from my SM-A546E using Tapatalk Dijagnostika utvrdila sva 3 motorića u kvaru,mene zanima ima li gdje u Srbiji da se poruči orginalni dio i koliko otprilike košta( ako je ko kupovao da zamjeni) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22221 Posted May 29, 2024 (edited) @root Pozdrav i dobrodosao na FLCS forum. Proveri prvo sta je tacno problem (motorici, plasticni prenosnik, redje klapna...). Motorici se ili repariraju (tj. menja potenciometar ako su sa njim, retko kada bas crkne sam motoric) ili se kupuju polovni. Kompletan set plastika za reparaciju imas kod ovlascenih (sem poluga klapni recirkulacije, koliko se secam). Kole, Auto Garant, Kompresor, Bogunovic (neki su izasli iz mreze ovlascenih ali moze i dalje da se kupi ili naruci ako nemaju trenutno na stanju). Pisali smo vise puta, cena je svojevremeno bila nepunih 20 EUR: Edited May 29, 2024 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
root 1 Posted May 29, 2024 (edited) hvala ti najljepsa na odgovoru svako dobro i lijep pozdrav ti zelim Edited May 29, 2024 by Ivan Ne citiraj prethodni post Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 22221 Posted May 29, 2024 Nema na cemu, naravno. Pisi ako treba neke pomoci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
endbringer 15 Posted June 20, 2024 (edited) Da li neko ima motorić levog mešača? Kada ga testiram pokazuje isti položaj potenciometra, pretpostavljam da je motor crkao... Inače, poručio sam 4 potenciometra iz Kine i stigli su relativno brzo... Edited October 30, 2024 by Ivan Sredjena slika, skinut TT potpis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 748 Posted October 30, 2024 (edited) @endbringer Jel si ugradjivao ove potenciometre? Edited October 30, 2024 by Ivan Skinut nepotreban citat, dodat tag Quote Share this post Link to post Share on other sites
endbringer 15 Posted October 30, 2024 Nisam imao prilike, na aktuatorima mešača su drugačije izvedbe. Pretpostavljam da su za druga 2 aktuatora ovi potenciometei ili možda od drugog proizvođača... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branislav 748 Posted November 2, 2024 Pa kakav je ovaj drugi? Imas sliku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3737 Posted February 17 (edited) Aj' da i ja turim koju sliku. Samo da se zna, nije na prodaju... Edited February 17 by Mijailović P. 4 alfini0507, city, nemanja84bg and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 4795 Posted February 17 Ma lep je nema sta. Al sto pozadi onaj jelen djipa pa skinuo kuciste od obe klime, to niko ne komentarise... 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3737 Posted February 17 Nisu ni lovci što su nekoć bili. 2 nemanja84bg and ISV_01 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites