milanns128 1 Posted May 30, 2020 (edited) Poz svima imam problem sa menjacem.Kupio sam Lybru 1.6 kao sa 170000km ,presao 2000km raspao se menjac tacnije trkaci u diferencijalu.Kupio menjac od Marea 1.6 prepakavao dif u moje kuciste i posle 5000km,opet se razleteli trkaci.Ubacio ponovo drugi dif od Marea.Prosto me strah da krenem negde dalje sa njom da se ne dogodi ponovo.Ima li neko iskustva sa ovim i neki savet.Pritom ne vozim trke, ne divljam, ne kocim motorom nesto ostro. Edited June 3, 2020 by neshaoct precizirao naslov teme Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9031 Posted June 3, 2020 @milanns128 Koji je to menjač po redu....vidim da si još 2013. godine ubacivao menjač sa drugog auta, klik ovde: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/59393-fiat-marea-16-16v-pakovanje-menjača-sa-polugama-umesto-onog-sa-sajlama/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
milanns128 1 Posted June 7, 2020 2013 je Marea bila u pitanju imao sam menjac sa sa sajlama koji je riknuo a kupio sa polugama.Goran je to resio prebacivanjem biraca i to je sve savrseno radilo.A sad jje u pitanju Lybra. Quote Share this post Link to post Share on other sites