Jump to content
FAS Goran
Quadrifoglio Verde

Alfa Romeo Brera Tbi from Pljeskovac

Recommended Posts

Ko bre kuka... Samo pokazujem ovim dizel bojsima šta je potrošnja... Da mi ne podmeću tu neke sličice s 3-4 litra proseka. :lol:

 

Edit: Inače ti što voze Busso voze ga samo vikendom da se pokažu da ga imaju, a ja iz ovoga ne izlazim.

Edited by Quadrifoglio Verde

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taman to htedoh da ti kazem :thumbup:. Daj bre neki foto-video session plaza i prirode, sta ima od ponude, kakav je smestaj, cene, neki putopis kasnije kada dodjes kuci, fotke ili kratak opis puta... Sta ste se svi stisli sa informacijama, gde je onaj stari forumski duh :) ?

Covek otisao na redju destinaciju, a od morskih fotki imamo Passata B5 sa porazbijanim farovima i Micinog crvenog Forda od pre 3-4 decenije :D . Severnu Grcku vise svi znamo zmureci da prodjemo, bar meni je lepo za promenu videti i cuti o nekoj drugoj destinaciji koja moze da se odvoza ;) .

 

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahah... Biće i toga kad nađem vremena. A što se slika tiče tu su uglavnom razna dupeta, a najviše moje gospođe... Ali probraće se već nešto. :whistle:

Na plaži smo do 2 otprilike, posle idemo da obiđemo pravloslavnu crkvu u centru Drača i cepamo kući.

Edited by Quadrifoglio Verde

Share this post


Link to post
Share on other sites

'Ajde, 'ajde, kada se vratis i uhvatis vremena, nemoj da si lenj ;) . Pravili smo putopise iz vukoje*ine na preko 50C :P ,

 

6b1c3.thumb.jpg.71fac3263e12e0e9e73cc1b4252a3b28.jpg

 

a tebe mrzi da skucas par reci, dok brckas noge u moru i pijes 'ladno pivo okruzen zenskim guzovima :D .

Bez zezanja, dopisi se u Putopisima - bar najosnovnije, ima nas dosta koji volimo da pogledamo poneku fotku sa redjih destinacija, procitamo utiske iz prve ruke, ponudu, cene... Srecan put nazad ;) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lep auto, a to sa morem u Albaniji ne mogu da ukapiram, trudio sam se ali ne ide , imam neke starije komponente hardvera, prave petlju izbacuje error .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kao što rekoh već, kad sam pošao na tamo zaboravio sam ličnu kartu. Sa pasošem šiptari nisu hteli da me puste pa sam se vraćao nazad. Zvao sam ćaleta da pokupi LK i krene meni u susret kako bih bar malo dobio na vremenu. Od besa sam terao auto kao da nije moj, pun gas - naglo kočenje. Put od Lebana preko Medveđe do Kosova je prepun lakat krivina i uskih mostića sa pravom prečeg prolaza. Vratio sam se do Lebana, pokupio LK, okrenuo opet ka prelazu i naravno opet vozio kao nezdrav. Na Kosovu sam do Prištine vozio da kažem relativno normalno jer ne znam teren i čim sam se dohvatio pravca prema Tirani gledao sam da se zalepim za nekog ko vozi brzo. Izbor je pao na nekog belog Kajena koji je na momente šibao i preko 200, naravno i ja za njim. U Albaniji sam se takođe zalepio nekom Pasatu koji je mislio da može da mi pobegne i umalo nije ispravio krivinu. Autoput kroz Albaniju u planinama je sav u lakat krivinama i ceo u ograničenjima od 60-100 km/h (ni na jednoj deonici nisam video da je dozvoljeno voziti preko 100). Čim se izađe na ravno vrlo brzo se dođe i do isključenja za Drač i nastavlja se magistralnim putem. Naravno i tu se može dodati gas, ali umereno.

 

U povratku sam već vozio dosta laganije. Na autoputu nisam prelazio 140, a i ovu deonicu od Kosova do Leskovca gazio sam konstantno bez naglih ubrzanja i kočenja.

 

Sve u svemu zadovoljan sam Brerom u celini. Vrlo dobar auto za "grand tourer-a". Može se nagaziti fino kad zatreba, a može se uživati i u laganoj vožnji. Ogibljenje je naročito došlo do izražaja na deonici autoputa kroz Albanske planine gde sam u krivinama sa ograničenjem od 60 vozio i duplo brže. Jedina problematična deonica je bila od Sijarinske banje do prelaza, jer je put veoma loš sa dosta rupa i zakrpa.

35 minutes ago, bit said:

Lep auto, a to sa morem u Albaniji ne mogu da ukapiram, trudio sam se ali ne ide emoji6.png, imam neke starije komponente hardvera, prave petlju izbacuje error .

Jbg... Ja sam po prirodi avanturista i donekle čovek bez predrasuda. Ako ćemo o ratovima i politici, mislim da smo zapravo ratovali protiv CIA i Amerike dok su šiptari samo bili oruđe (oružje) u njihovim rukama. U suštini ne želim da se opterećujem time, a i mislim da je politika zabranjena na forumu.

Iskreno, imao sam određenu dozu straha da mi neka budala (da ne generalizujem) ne napravi štetu na kolima, što u prolazu kroz Kosovo što tamo u Albaniji. Ali eto prošlo je sve bez problema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za sta mu je ovaj nepovratni ventil usisne grane?

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...