Jump to content
FAS Goran
Vlada.97

P: fabričke 18-ce za Lancia Nuova Delta

Recommended Posts

Pozdrav društvo,

ako je neko zaintresovan za kupovinu original 18'' alufelni za Deltu, neka se javi.

0642553316

Vlada

 

222222222.jpg 111111111.jpg

 

 

Edited by neshaoct
split Topic

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Vlada.97 said:

Cena je 350€, fiksno.

Sa gumama, bez? Ako je sa gumama - koji model je u pitanju, dimenzija (pretpostavljam 225/40/18), DOT, stanje, dubina sare?

Slobodno se raspisi i stavi jos neku sliku posto se na ovima bas lose vidi, olaksace ti i ubrzati prodaju ;) .

PS: Posto je u uglu postojecih slika "tutti.ch" logo - nadam se da su felne na slikama konkretno te koje se prodaju. Posto nam je, zbog ranijih problema, to postalo i pravilo foruma (tj. potrebno je staviti slike konkretnog predmeta prodaje, a ne nekog slicnog "pokupljenog" sa neta).

 

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

:) 

Gledao sam ih ja za sebe, drug da mi pošalje. Rekoh mu ovde za 250 eur odu odmah (bilo par komada pre godinu dana). Baš me je interesovala cena, onaj fixno deo me nasmejao.

Na kraju odustao, ni na slikama ne deluju ubedljivo. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

E ovako, da objasnim, pošto vidim da se pokrenula diskusija.
Ja živim i radim u Švajcarskoj trenutno i kupio sam ovde pre par nedelja Lančiu Deltu, koju praniram ovde da vozim.
Auto koje sam kupio je kupljno na tutti.ch (švajcarski sajt). Žena koja je prodavala auto, stavila je i oglas dva para felni posebno da prodaje u slučaju da ne proda felne uz auto, čije oglase je zaboravila da skine sa sajta. Ja kada sam kupio auto, auto je bio na čeličnim felnama i dogovorio sam se za cenu auta dobijem i dva para dodatnih aluminijskih felni.
Čelične 16'' koje su bile na autu, aluminijske 16'' i aluminijske 18''. Te 18'' su te, koje ja sada prodajem, jer su mi velike i ne odgovaraju mi.
Felne se trenutno nalaze u Švajcarskoj i narednih dana će biti u Beogradu i ko god želi, može svakako da dođe i pogleda ih. Toliko o tome. Slike sam preuzeo sa oglasa bivše vlasnice, jer sam mislio da je to dovoljno i svako ko je zaintresovan će se javiti i dobiti dodatne slike i informacije. Znači nisam nikaka preprodavac, niti se bavim time!
Gore postavljene slike su slike konkretnog predmeta prodaje! Veliko hvala @Ivan na obaveštenju o pravilima foruma. To što na slikama piše tutti.ch, nisam smatrao manom oglasa ili problemom. Dodatne slike ću postaviti radi razjašnjenja i detaljnijih informacija o felnama.

U gore navedenom oglasu, nisam detaljisao o gumama, jer su gume u dosta lošem stanju. Dve gume su totalno ćelave a dve možda mogu još jednu sezonu da se voze. Felne idu sa ili bez guma, po želji kupca, jer su napominjem ćelave. Veličina guma jeste 225/40R18. Godinu proizvodnje guma nisam gledao, to bi morao da pogledam ako nekoga intresuje.

Felne su 18'' original od Delte, popularne "slepi miš" felne. Nisu krive, nisu varene, nisu farbane! Stanje felni je originalno.
U slikama koje ću postaviti nadam se da će se felne bolje videti, jer ja bolje od toga ne umem da slikam. Nadam se da sada izgledaju "ubedljivije" slike, pošto sam gore u komentaru pročitao da slike nisu ubedljive. Svaku felnu sam pojedinačno slikao, takođe i ona "najteža" oštećenja, da ne bude posle neke prevare. Felne su svake godine garažirane i nisu stajale na otvoren. Felne naravno imaju tragove korišćenja, jer nisu nove, nego polovne, ali po mom skromnom mišljenju mislim da nije ništa strašno (sve možete videti na slikama). Auto je vozila žena, tako da zbog toga i imaju te ogrebotine, a uostalom koje polovne 18'' nemaju ogrebotine?

Što se cene tiče, moja cena je 350€ i cena jeste fiksna. Ne vidim uopšte šta bi tu bilo smešno. Pošto su moje felne mogu da ih cenim koliko hoću. Mogao sam da napišem 400€ pa da ih spustim posle na 350€ ili da napišem odmah 350€ fikno, pa ko voli nek izvoli.
Takođe, mislim da sam pročitao da je jedno od pravila ovog foruma, zabranjeno komentarisati cene oglasa, ako se ne varam! Meni nije hitna prodaja felni, jer pri mojoj ponovnoj prodaji Delte, te felne sigurno neće umanjiti cenu auta. Nizakvu zamenu nisam zaintresovan, pošto već imam felne za moj auto.
Tako da ukoliko je neko stvarno ozbiljno zaintresovan, slobodno neka se javi.

Valjda sam se sada dovoljno raspisao, iako mislim da nije bilo potrebe ovoliko detaljisati ali nadam se da je sada barem sve jasno.

Pozdrav i srećna kupovina.

 

1.jpg 2.jpg

 

3.jpg 4.jpg 5.jpg

 

6.jpg 7.jpg 8.jpg

 

 

Edited by neshaoct
formatiranje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vlado, odmah te molim da me ne shvatis pogresno, ovo sto ti pisem cinim iz najbolje namere.

U pravu si da je zabranjeno komentarisanje cene, sto i jeste, ali s vremena na vreme neko postavi oglas sa izuzetno nerealnom cenom kao da apsolutno ne zeli da proda stvar. Ti si upravo to ucinio i to na auto forumu gde ljudi znaju koliko te felne vrede. To je jedini razlig zasto se nekima oteo iz usta komentar na cenu. Sa app cenom si trebao da postavis oglas na PA ili KP.

Pritom felne su solidno izgrebane po rubovima, a na felnama koje su modni detalj kao ove, to jaaako umanjuje cenu jer onaj ko hoce da kupi bas te felne morace da ih radi sto poprilicno kosta.

Eto, nadam se da se ne ljutis, stvarno sam ti ovo napisao iz najbolje namere, jer su ovde generalno svi drugari pa ne bih hteo da se ti kao novopridosli clan osetis napadnuto u startu, a i ideja je da se zadrzis a ne da ostavis oglas pa posle paljba.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da si napisao realnu cenu - niko ti ne bi komentarisao oglas, mozda bi ih i uzeo neko ko je svestan da ce ih dobiti za nisku cenu jer jos toliko ako ne i vise treba da se da kako bi se felne dovele u normalno stanje. A posto je ovako kako jeste - valja se malo i baciti koji komentar ;)

Sto se tice polovnih felni felni tice - pa nije bas da su svake felne stare 10 godina tako ubijene. Nismo mi bas ovde dalebu koje polete da krknu toliko pare na makar sta

 

A same cene sto se tice - cujem da je fiksna cena preko telefona 300 evra. Tako da u principu imao si ideju da dodjes na forum i da operes nekoga od nas...budimo realni...
 

 

 

 

PS - ovo bi ja na lagani delete, sa sve zenom i 3 seta felni i svajcarskom i slikama sa sajta i razlicitim cenama i stanjem...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ću vaš forum i dalje pratiti, kao i u prošlosti, kao aktivan ili pasivan član i naravno ne ljutim se na Vaš komentar.

Što se stanja felni tiče, ja sam napisao, po mom skromon mišljenju da su u ok stalju. Tu su slike pa svako nek proceni za sebe, a moćiće i lično da dođu pa da pogledaju stanje felni.
A što se cene ti, mislim da svi znaju za onu da svaka roba ima svog kupca. Ja ne razumem članove koji se ponašaju kao da ih neko tera da kupe moje felne. niko nikog ništa ne tera. Kome cena ne odgovara, ne mora ni da obraća pažnju na oglas, a ja sam siguran da ću ja naći kupca.
A ovaj komentar da sam hteo nekoga da "operem", ne bi sigurno došao ovde i postavio oglas ovde na forumu specijalizovan za Fiat i Lančia auta, nego bi oglas postavio na PA ili KP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa baš zbog takvih kao šte Vi, koji, iako sam rekao da je cena od 300€ fiksna, pokušavaju opet da je spuste. Logično, verovatno bi i ja isto uradio. Zbog toga je sada cena 350€ fiksno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja se izvinjavam, gde je pomenuto da je 300€ fix, gore stoji da je 350€ fix. Šta više, u dva navrata piše 350€ fix.
Poyyy.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čitam Deki, video sam da je preko telefona 300, nego razumeh da je i ovde rečeno da je 300 fix, pa rek'o da l' 3pujem ili sam malo bzt-bzt.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, dekirs said:

Znaci kaznjavas nas :D


Daleko bilo da ja nekoga kažnjavam.
Ja znam da bi vama najviše odgovaralo da su dzabe, ali nažalost nisu ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...