Kymi 2 Posted May 6, 2020 Pozdrav svim forumašima, Nov sam na forumu i imam jednu nedoumicu pa bih zamolio za odgovor. Naime vozim Fiat Uno 2002 godiše 1.0 i.e. motor 34kw sa bosch monopoint ubrizgavanjem. Imam problem sa niskim obrtajima na leru- samo što se auto ne ugasi i trese na leru. Dok se malo ne zagreje auto se ugasi skidanjem noge sa gasa. Kada se skinu kleme i restartuje ECU neko vreme radi bez ikakvih problema kao da je totalno ispravan. Nadam se da neko ima ideju šta može da bude. Unapred hvala. Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6885 Posted May 6, 2020 Prebacio sam temu u odgovarajuci podforum. Da li mozes da das malo vise informacija. Npr, da li auto ima gas? I ako da, da li se to desava na oba goriva? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kymi 2 Posted May 6, 2020 (edited) 17 minutes ago, horvat said: Prebacio sam temu u odgovarajuci podforum. Da li mozes da das malo vise informacija. Npr, da li auto ima gas? I ako da, da li se to desava na oba goriva? Auto lepo prima gas ne trokira, u vožnji se kad se zagreje ponaša odlično osim tog problema sa trešenjem na leru. Radi samo na benzinu, plin nikada nije imao. Opet napominjem kad se restartuje ecu radi bez ikakvih problema, čak i pali bez gasa na "pola ključa". Edited May 6, 2020 by Kymi Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6885 Posted May 6, 2020 Ok, ja ne znam da ti pomognem, nego sam samo zbog ostalih koji mozda znaju, pitao, tako da bude vise informacija. Ono sto meni pada na pamet, ima li taj auto step-motor? Ako ima, to cesto zna biti uzrok ovakvih problema... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kymi 2 Posted May 6, 2020 Da napomenem još da su stavljene nove svećice i kablovi kao i bobina. I čišćeni su step motor i klapna gasa ali problem je ostao. 1 minute ago, horvat said: Ok, ja ne znam da ti pomognem, nego sam samo zbog ostalih koji mozda znaju, pitao, tako da bude vise informacija. Ono sto meni pada na pamet, ima li taj auto step-motor? Ako ima, to cesto zna biti uzrok ovakvih problema... Važi, hvala na pomoći svakako Quote Share this post Link to post Share on other sites