Jump to content

Od 17.02.2020. oko 5 časova ujutro, Forum je na novom serveru. Ako vidite ovaj tekst, to znači da ste na novom serveru/Forumu.

Ali, na dosta uređaja još nije odrađen automatski DNS refresh, pa zato znatni broj korisnika još uvek ne može da vidi ovu stranicu. U skladu sa politikom njihovih operatera i oni će u narednim satima, a najviše za 24 sata automatski dobiti nove parametre.

FAS Euroauto Goran Vlada
neshaoct

Yamaha napravila električni motor koji možete ugraditi u vaše vozilo

Recommended Posts

Ako želite da pređete na električnu energiju, a ne želite da menjate automobil - Yamaha ima rešenje.

Yamaha je uspela da kreira mali električni agregat koji razvija 270 konja i koji se može ugraditi u vaša vozila. Yamaha je htela da vozačima omogući da svoja voljena vozila zadrže, ali da ih prlagode modernom vremenu i budućnosti koja stiže i zahteva korišćenje čiste energije.

 

Ovaj motor još uvek mora da prođe mnoga testiranja, ali iz Yamahe tvrde da će on biti revolucionaran i da će zadovoljiti mnoge vozače. Yamaha se trudi da da vozačima omogući jeftin prelazak na električnu energiju, tako da ovaj motor ne bi trebalo da bude mnogo skup što če vozačima biti mnogo jeftinije nego da kupuju potuno novo električno vozilo. Ostaje nam da ovaj motor vidimo na delu i kako će se pokazati kada se bude ubacio u različite automobilske modele:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...