OMP 3684 Posted March 26 Ja na sajmu oko citroena, a konkretno c3, videh uglavnom stariju grupu ljudi da se raspituju i gledaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8490 Posted March 26 Upali u krizu srednjih godina ili imaju krizu identitetaSent from my SM-S926B using Tapatalk 1 Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4608 Posted March 26 2 hours ago, knezevic76 said: Tu dilazimo do začkoljice, po zakonu, kad se registruje auto, obračunavaju porez i osiguranje po KW u saibraćajnoj, da piše ukupna snaga SUS plus Elektro, cifre bi bile ogromne. To mi jedino pada na pamet zašto upisuju samo SUS snagu. A opet, baš se skoro pričalo o promeni zakona za nove vozače koji su ograničeni na automobile do 80kw, upravo zbog EV vozila koja gledajući po KW, retko koje bi mogao vozač početnik da vozi. Sent from my SM-S926B using Tapatalk Kada sam tražio "zamenu" za 500L, meni je glavni faktor bilo baš tih 80 kW, zbog (tada) dva "mlada vozača" u kući. Da nisam imao taj limitirajući problem, bez i najmanje dileme bih tada kupio Renegade 1,6 MJ sa 130 ks. 1 knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 21252 Posted March 26 Nidza (AutoStyle Lajkovac, kod njega sam davno radio Llumar na Stilu i odradio je odlican posao bez "miljea" ) - BG Sajam 2025. iz neozbiljnog ugla. Mada dosta fuša savremene autoindustrije je opravdano provuceno kroz zezanciju: 2 MiloshBg and knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3684 Posted March 26 (edited) Ovi kinezi sto su bili napolju izlozeni, 3 komada su izgleda polovni, dva su i ostecena jedan fino pozadi cuknut Edited March 26 by OMP 1 italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 4608 Posted March 26 15 hours ago, moron said: Imam COC negde "u papirima" ( samo ne znam gde su mi ) . I mislim da tamo piše i snaga EM-a. Kao i da se snaga EM-a vidi i kada se "očita saobraćajna". Pogrešio sam. U očitanoj saobraćajnoj za moj hibrid uopšte ne piše i snaga pogonskog elektromotora. Samo snaga SUS-a. 2 igor0511 and Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6678 Posted March 29 On 3/26/2025 at 10:18 AM, Ivan said: Nidza (AutoStyle Lajkovac, kod njega sam davno radio Llumar na Stilu i odradio je odlican posao bez "miljea" ) - BG Sajam 2025. iz neozbiljnog ugla. Mada dosta fuša savremene autoindustrije je opravdano provuceno kroz zezanciju: Nađoh danas vremena da odgledam klip... Gomila paušalno - neistinitim podataka, da ne kažem lupanja. Skidam kapu za prepoznavanje materijala "ocenom od oka" i opšte poznate činjenice da je enterijer obe Pande izgreban do iznemoglosti... Tvrdnja da je Chery Tiggo 4 isto što i Volvo XC40??? A auto za broj manji. Pa onda sakrivanje, odnosno neiznošenje fakata, tipa da se vrata na SWM zatvaraju kao na Jugu, da gorepomenuti Tiggo ima 85ks, da je skaj i na kineskim vozilima ... Očekivao sam šaljivo/nepristrasno izveštavanje, a ono propagandno saopštenje Mao Ce Tunga! 3 1 Grafit, moron, italiano and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 693 Posted March 29 @bane1321 Tiggo 4 ima 95ks, a max brzina je cak 143km/h a nije strujas...Pravi gradski trkac! 2 moron and bane1321 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6461 Posted March 29 @bane1321 bitan je broj pregleda, ne i sadrzaj pritom volvo i chery nemaju veze Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 6678 Posted March 29 Očekivao sam nešto duhovito, a ono pljuvačina i dizanje Kineza u nebesa! 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3684 Posted March 29 realno 85% kola ne bih kupio, sto zbog dizajna sto zbog materijala i kvaliteta izrade, a takodje realno kinezi izdominirali enterijerima cak i u nekim glupavim kolima ali u ovim ozbiljnijim su 2 klase ispred evropske konkurencije, ajde dizajn manje vise stvar ukusa ali materijali, fejk ili ne, bolji kod kineza i lepse uradjeni 1 Zvezdo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grafit 1295 Posted March 29 Seo sam u jedan SWM model. Vrata su zapinjala pri otvaranju, kod prosečnog Yuga se tečnije otvaraju. Pokušao sam podesiti volan, da vidim da li ide u svim pravcima, osetiš kako plastike stružu jedna o drugu. Kao nekada kod Samare. Na oko lepa unutrašnjost, ali mi se čini da bi se pri eksploataciji brzo pokazali nedostaci. 2 knezevic76 and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6461 Posted March 29 Ne ide Btw to je kao italijanski auto, tradicija od 1970 i neke Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3684 Posted March 30 swm je cirkus od auta pocevsi od onog natpisa na masci napred kao na kamionu pa sve ostalo, dizajn katastrofa, jeste ga italijan dizajnirao ali to nista ne znaci dizajnirali su mnoga ruzma kona kola za korejance i sl. enterijer isto jadan u svakom smislu ne znam kome se ono svidja Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8490 Posted March 30 Cela autoinduatrija je postala "štanckomerc". Bukvalno utrkivanje ko će pre da izbaci novi model. A setite se nekakda, ozbiljni proizvođači, brendovi, modeli, su prvo testirani mesecima pa tek onda dozvola.za proizvodnju. Danas čim siđe sa dizajnerskig stola odmah na proizvodne trake, nedoatatke otkrivaju novi vlasnici, jbg, APP.Sent from my SM-S926B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 21252 Posted April 8 (edited) On 3/25/2025 at 11:58 AM, Ivan said: OK, tipicno oble zabarske linije, razigranost, umetnicka sloboda u okviru korporativnog dizajna, sta god... Ali meni prednji kraj Fiata 600 izgleda kao iz crtanog filma, bukvalno kao da se neko zaje*avao. Cudim se odakle mi je vec poznat prednji kraj Fiata 600... A na nos mi izasao - pa Meow Meow : Edited April 8 by Ivan 1 2 igor0511, Bingodalton and darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites