igor0511 3353 Posted December 31, 2024 Meni je jako ruzno sto je ovo vec treci model koji gotovo identicno izgleda iz Jeep/AR/Fiat kuhinje. Kao da zele da nastancuju sto vise istih vozila 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
N.N. 631 Posted December 31, 2024 @igor0511 Baš gledam bočnu liniju ovog modela. Meni je to isti 2008 minus šta ovaj ima kraći među osovinski razmak što je u stvari minus jer je tijesan. Unutra neki mix Corse i još nekih CMP modela. To tako radi PSA, jbg. Znači novi DS No. 8 i Opel Grandland meni imaju sličnosti. Opet kažem, to tako radi PSA. Ukratko. Na testu su plus performanse motora, ubrzanje od 0-100 km/h kao i međuubrzanje 70-120 km/h. Plus je i osjećaj na volanu, dosta direktno. Minus su ponuda prostora i držanje ceste. Da, držanje ceste je minus. Kaže samo 0.91g su postigli na cesti. 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3353 Posted December 31, 2024 Da, u pravu si, bas lici na 2008. Uopste nisam fan toliko slicnosti u kolima, ali verovatno je to samo moje vidjenje i evidentno to sasecanje troskova prolazi kada PSA toliko raste i na kraju su i pojeli FCA grupaciju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
N.N. 631 Posted January 6 Eno gore test QR. Znači taj obični Junior najgoru bočnu G silu u klasi, ilitiga bočno ubrzanje u zavoju. Istodobno Alfiat Tonale kojega se toliko pljuje da je smeće da je ovo ono ima najbolje bočno ubrzanje u klasi. Tonale ima 300 kg više mjereno i opet je bolji. Kako to? Tonale ima 300 kg više i na papiru 24 KS više a ipak ubrzanje 0-100 km/h praktično ima u desetinku isto kao ovaj Peugeot. Također Tonale ima slično vrijeme za 70-120 km/h. Rekao sam. Tonaleov 1.5 sa onim pravim DCT-om bi u karoseriji težine ovoga Peugeota radio čudesa. 1 Elra reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elra 273 Posted January 7 Izgleda da je prodaja Juniora dobro krenula, možda konačno neko od nealfista kupi Alfu. Kako je krenulo i ako Giulietta bude na Small platformi, AR postaje mainstream brend, za svakoga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Elra 273 Posted January 8 https://www.facebook.com/share/p/15dECXMxtu/ Quote Share this post Link to post Share on other sites