Vlada_bgd 40 Posted October 31, 2024 Cao, reko da ne otvaram novu temu... Punto evo, pali lampicu "check running lights" kada stisnem kocnicu...zamenjene apsolutno sve sijalice u autu, zamenjeno i 3. stop svetlo sa svim sijalicama, ali greška je i dalje tu..cim otpustim.kocnicu greska nestaje Quote Share this post Link to post Share on other sites
virke 81 Posted October 31, 2024 Meni nekad pomogne kontakt sprej. Sve kontakte poprskam. Jednom mi pomoglo da zamenim sijalicu stop svetla iako je radila. Takodje osmirglam tamo gde ulazi sijalica stop svetla. Jednom mi ispao dzek stop svetla pa je gubio kontakt. Realno najcesce pomogne da zamenim sijalicu u stop svetlu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jevta 283 Posted November 1, 2024 Koliko se sećam za stop svetlo nazad ima po jednu sijalicu sa jednim vlaknom i po jednu sa dva vlakna za stop i poziciju.Da li su sve 4 ispravne Quote Share this post Link to post Share on other sites
virke 81 Posted November 1, 2024 Pre nedelju dana stavim novu sijalicu zbog te greske. Ista situacija. Mrzelo me ponovo da rasturam sve pa sam vozio tako jos par dana. Rasturim sve, naprskam kontakte i naidje komsinica i ja pitam za pomoc da proveri da li svetle sijalice. Meni na tabli greska sija a ona kaze sve rade. Ja rasturim ponovo i stavim drugu sijalicu u stop svetlo i nema greske na tabli. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saša82 8 Posted November 4, 2024 Mislim da hoce zbog lose mase... ja sam imao te probleme ali od kada sam izvukao masu direktno sa ploce na masu zaobisao sam dzek nikada mi se vise nije javilo.... 1 Vlada_bgd reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites