Jump to content
FAS Goran
ficoman

P: 2009. Lancia Musa 1.4 16v, 76.133km, Swiss

Recommended Posts

Lancia Musa, poslednje genereacije, proizvedena 09/07/20019, uvežena kraj 2019.

 

Ono što nije na PA, je sledeće. Birao sam pri uvozu, km ili kvar. Kvar se reši, a km, ostaje ista i ako na tabli nije ista :). Ovaj automobil je imao dve mane. Prva je menjač, zamenio sam odgovarajućim od Fiat idea isti tip + nov ulje Tutela Matrix. Druga mana je kada sam proveravo broj sasije video sam da imam vlaznu izolaciju kod suvozačevih nogu. To sam rešio zamenom  plastike ispod prednjih brisača, guma koj leži na šoferšajbni je propala i tu je pustao vodu, koja se tako slivala.  Ostatak je u nastavku teksta.


- Primerak u odličnom stanju što dokazuje broj kilometara 76133 (pogledati servisnu knjižicu), održavana u dva servisa. Prvi je www.schwallersa.ch, a drugi Garage du Haut Lac www. idealauto.ch, gde je i uradjen poslednji servis polovinom 2019. Ovo pišem iz razloga sto želim da se uverite u verodostojnost servisne knjižice. Mnogo prodavci daju na značaju i crvenoma pečatu. Primetio sam da je kaiševi promenjeni, što se vizuelno primetiti po tome što se vidi oznaka dela na samom kaišu, ulje je svetlo braon, što je znak da je servis skorije rađen.
- Spoljašnost automobila ima par sitnih ogrebotina što se vidi na slikama, na zadnjim desni vratima se vidi blaga korekcija, središnji deo (prostor između kvake i donjeg dela vrata/lajsne), peta vrata imaju malo ulegnuće.
- Automobil poseduje parking senzore, senzore automatskog paljenja svetala i senzore za kišu, led zadnja štop svetla.
- Gume zimske Pirelli iz 2018 godine. koje su vizuelno i po dubini šare kao nove. Postoji opciono mogućnost posebne kupovine, letnjeg seta sa fabričkim alufelnama, koje su takodje bez ikakvog oštećenja, a gume su sposobne za minimun jos dve sezone.
- Unutrašnjost vozila je očuvana, postoje orginalne patosnice, imate komande na volanu, a naznake trošenja sedišta ne postoje. Volan je kožni i ima komande na volanu, tempomat, treba da naglasim da nije dubinski opran.
- Posedujem dva ključa (oba pale automobil),  na poslednjoj slici gde je i servisna knjižica kao i kod kartica.

Broj šasije vozila je ZLA35000001167000, a na ovom sajtu www.eper.fiatklubpolska.pl/navi?FORCED=TRUE&KEY=STARTUP možete proveriti sve fabričkim podacima o vozilu.

Cena je 3500.

 

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15726999/lancia-musa-svajcarska

 

0.jpg1.jpg-1.jpg

2.jpg3.jpg4.jpg

5.jpg6.jpg7.jpg

8.jpg9.jpg10.jpg

11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg

15.jpg16.jpg18.jpg

 

 

Edited by neshaoct
formatiranje / precizirao naslov teme

Share this post


Link to post
Share on other sites

prelepo izgleda,a ima i dobru opremu,a kilometraza je odlicna i cena je sasvim korektna i za kvalitet i za stanje auta

Srecna prodaja

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...