Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Patrola do Rumunije

Recommended Posts

emisijasat.jpg EmisijaSAT video: Patrola do Rumunije

 

Ekipa emisije SAT otvorila je sezonu zimskih patrola, a ove nedelje vodi vas na potpuno novu destinaciju - Pojana Brašov u Rumuniji.
To je prva SAT-ova patrola do Rumunije, pa ćete kroz ovo putovanje dugačko preko 500 km, videti sve što je važno, ali i biti svedoci utiska o jednoj zemlji o kojoj mnogi u Srbiji malo znaju. Posebno će biti zanimljiva preporuka kako da se izbegne prolazak kroz gužvu u Temišvaru. Samu Pojanu Brašov detljano su obradili, pa ćete videti kako izgledaju smeštajni kapaciteti, skijaške staze, ali i mnoge druge zanimljivosti poput grada Brašova i čuvenog Drakulinog dvorca Bran:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobro su se setili da ubace neku novu rutu. A ne da do besvesti svake godine ponavljaju iste putopise, koje na sve to vec i vrapci znaju napamet.

Inace, ako je neko zainteresovan, patrola dobrim delom moze da posluzi za odlazak na cuveni Transfagarasan. Sibiu je recimo vece mesto na gore opisanoj ruti, koje moze da posluzi kao baza. A iza koga na nekih 40 km (opet ka Brasovu) sledi odvajanje i penjanje Transfagarasanom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...