Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Sajam Automobila ''Auto Expo'' 2019. u Kragujevcu

Recommended Posts

kg sajam 2019.jpg

 

Šumadija na točkovima. Sajam automobila na Šumadija sajmu u Kragujevcu, od 5. do 8. decembra

 

Tradicija se nastavlja. Premijere, sajamski popusti i akcije.

 

Tomić Auto 034 - Promocija novog crossovera Škoda Kamiq

U četvrtak, 5. decembra od 11:15 na Šumadija sajmu, u okviru Sajma Automobila 2019, Auto kuća ''Tomić Auto 034'' premijerno će predstaviti novi model Škode. Radi se o novom crossover modelu pod imenom Kamiq.

 

kg 2019 kragujevac 04.jpg

 

Kamiq je urbani crossover koji ima sve povoljnosti SUV-a sa prepoznatljivim dinamičnim Škoda dizajnom. Perfektan za one koji ne kopiraju druge već imaju svoj stil. Ova Škoda je sagrađena na najnovijoj modularnoj MQB patformi i može biti opremljena najnovijom tehnologijom. One koji više vole dinamičnu vožnju, obradovaće funkcija Sport Chassis Control i sistem podesivih amortizera.

 

Jugo Sport Premijera novog modela Renault Clio V

U četvrtak, 5. decembra od 11:45 na Šumadija sajmu, u okviru Sajma Automobila 2019, Auto kuća ''Jugo Sport'' premijerno će predstaviti novi model Renaulta. Radi se o novom modelu Clio.

 

renault clio 107 kragujevac 03.jpg

 

Techno MK Auto Premijera novih modela Citroen - C5 Aircross/Berlingo Business/Berlingo VAN

U četvrtak, 5. decembra od 11:30h na Šumadija sajmu, u okviru Sajma Automobila 2019, Auto kuća ''Techno MK Auto'' premijerno će predstaviti nove modele Citroena. Radi se o novim modelima: C5 Aircross/Berlingo Business/Berlingo VAN.

 

190199-citroen kragujevac 02.jpg

 

Viva Company - Premijera novog FORDovog terenca Ford Ranger XL

U četvrtak, 5. decembra od 12:00 na Šumadija sajmu, u okviru Sajma Automobila 2019, Auto kuća ''Viva Company'' premijerno će predstaviti novi model Ford Ranger XL, kao i modele koji će po specijalnom cenovniku biti dostupni tokom ovogodišnjeg sajma: Fiesta, Focus, Grand C-MAX kao N1 vozilo sa 4 sedišta, Kuga, EcoSport i gotovo sva laka komercijalna vozila.

 

ford ranger viva kragujevac01.jpg

 

Povodom Sajma automobila u Kragujevcu, Viva Company iz Kragujevca, ovlašćeni prodavac i serviser Fordovih vozila, potencijalnim kupcima nudi priliku da po povoljnijim cenama od redovnih, postanu vlasnici nekog od atraktivnih modela iz putničkog ili programa lakih komercijalnih vozila. Sajamski popust će biti ponuđen kako na štandu tokom trajanja sajma automobila, tako i u prodajno servisnom centru Ford vozila u Kragujevcu, u ulici Miodraga Vlajića Šuke 10 preko puta ''Šumadija sajma''.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

U Kragujevcu otvoren sajam automobila "Auto Expo 2019"

 

198921-kg 03.jpg

 

Na Šumadija sajmu 05.12.2019. zvanično je otvoren dvanaesti po redu Sajam automobila ''Auto expo 2019''.

 

198923-kg 01.jpg

 

Na ceremoniji otvaranja prisutnim posetiocima i izlagagačima obratili su se direktor Šumadija sajma, Zoran Nedeljković, ispred grada Kragujevca član Gradskog veća za privredu Radomir Erić, dok je sajam zvanično otvorio Ambasador brenda električnih vozila ZhiDou za Evropu, Branislav Kocper. Na sajmu se predstavljaju: Hyundai, Škoda, električna vozila, Fiat, Lancia, Jeep, Nissan, Alfa Romeo, Toyota, Citroen, Volkswgen, Ford, Renault, Dacia, Kvadovi, električni bicikli, KOV Technology, ali i banke i osiguravajuće kuće.

 

198922-kg 02.jpg

 

Radno vreme sajma je četvrtak, petak, subota od 10.00 do 19.00 časova, u nedelju od 10.00 do 18.00 časova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...