Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Kako rentirati Ferrari ili Lamborghini?

Recommended Posts

Jedna od specijalizovanih firmi u ITA, u Maranelu, koja se bavi rentiranjem Ferrari i Lamborghini automobila.

Cene kreću od 80 evra (na 10 minuta i 10 kilometara vožnje), pa idu do 200 evra za isti broj minuta i kilometara za F12 Berlinetta. Može biti na više minuta i kilometara, ali cena naravno ide gore. Nema depozita za takvo iznajmljivanje jer je u autu uvek i instruktor. Može bez instruktora, na 1 ceo dan, ali je onda depozit 10.000 evra bez obzira koji model se rentira, plus cena od 1.400 evra za npr. Ferrari 458. U tu cenu je uključeno 150 kilometara, svaki kilometar preko se dodatno plaća.

 

Pogledajte i ostale primere u Petrol Heads videu:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I najskuplji automobili na svetu mogu da se iznajme, evo koliko iznosi mesečna rata

 

koenigsegg lease.jpg

 

Koenigsegg CCXR Trevita je bukvalno zaštićena vrsta sa samo dva živa primerka. Jedan se nudio u najam.

Luxury Lease Partners u svojoj ponudi ima brojne egzotične automobile, pa i taj primerak Koenigsegga. Nudio ga je u najam po ceni od 21.000 evra mesečno, uz učešće od 570.000 evra i ugovor na 60 meseci. Prevedeno, pet godina korišćenja Koenigsegga platićete 1.84 miliona evra, a u to treba još uračunati i troškove korišćenja. Govorimo o hipersportisti sa 4.8 V8 twin-turbo motorom snažnim preko 1.000 konja. Radi se o ogromnim iznosima, ali ni blizu onima koji su potrebni za Bugatti Chiron Sport.

 

Ako niste jedan od onih srećnika koji su na vreme rezervisali svoj Chiron ili jednostavno ne želite da se opterećujete vlasništvom, možete ga unajmiti. Kako saznaje youtuber DragTimes, mesečni najam je 45.750 evra na tri godine, odnosno 57.800 evra ako su u pitanju dve godine. Računajte i na još oko 314.000 evra učešća, a sve uz uslov godišnje kilometraže od 4.000 km. U prvom slučaju govorimo o 1.64 miliona evra, a u drugom o 1.38 miliona. Ili još jasnije, svaki mesec ćete za najam Bugattija platiti cenu novog Porsche Boxstera. Ali postoji i jedna velika stvar - trošak održavanja je uključen u ove cene za Chiron.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...