Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Posted (edited)

Nrzm, gde je ovde šteta? Zar to nije fabrički tako? :stuart:

Ja vozio s' takvim desnim krilom do GR i nazad, ne narušava aerodinamiku. :D 

Tako sam ga i prod'o na kraju, nije ni dočekao majstora dok je bio koc mene. :)

Edited by Reacher Gilt

Moze se ovo ispeglati lepo. U slicno mesto je moj Bravo bio udaren ali je tako strucno zguzvao lim taj koji me udario da nije bilo seme da se ispegla, a da se ne vidi. 

Skidam kapu coeku

1 hour ago, Mijailović P. said:

kao i nove cokule

E da i ja ovo dozivim krstise.gif.abfd421f3510262b883a18306d4095ff.gif .

Kako je tvoja čuka podnela rastanak od onih tockica koje si toliko dugo ljubomorno cuvao samo za sebe :P ?

Konacno bre da predstavis auto posle par godina :D .

Jesu li 17'' Sportaljke pre ili posle restyle? Tj. je li im ET 31 ili 26 (izbacenije)?

Iako je u pitanju malo nizi profil od prethodnog, auto nije tvrd ni neudoban na njima. A lepse i preciznije se vozi, o izgledu tek da ne trosimo reci.

1 hour ago, Ivan said:

esu li 17'' Sportaljke pre ili posle restyle? Tj. je li im ET 31 ili 26 (izbacenije)?

Odavno gledam da pređem na 17" i upravo tako, nisam bio rad da se cimam za oko ovih pre restajla.

Pre par meseci, kada sam već izgubio nadu da će iskočiti neke, pojave se u oglasima dobre skoro ganc nove sa sve poklopcima i doduše jačom cenom.

U tom trenutku sam bio okupiran nekim drugim obavezama a zbog cene računah da će to malo da se "kiseli". Ne lezi mico, odoše da se nisam ni osvestio.

Tek ne prođe mnogo iskočiše mi ove iz nevezanog al' u Surčinu, kod Zokija. Ovom prilikom pozdravljam čoveka, skroz dobar za saradnju.

Tako skockah i ja ovog "Đovanija" k'o iz vabrike.

Inače su 7" i et26.

Prvi utisci na Kleber Q3 su skroooz pozitivni.

Posted (edited)
17 minutes ago, Mijailović P. said:

Tako skockah i ja ovog "Đovanija" k'o iz vabrike.

Tako i treba da izgleda :thumbup: . Nuova Bravo na felnama manjim od bar 17'' ili 18'' deluje poprilicno neugledno.

A ako je u kombinaciji jos mala felna sa velikim ET - podvuku se pod ta velika i obla krila i tek onda ne lici ni na sta.

Posto mi je Bravo bio prilicno udoban sa 17'', dvoumio sam se da zajedno sa nekom zamenom guma predjem na 18'' Sport felne. Mogle su da se uzmu bagatela (a jos te dvobojne Sport 17'' koje sam imao, idu kao alva).

Ali na kraju nisam stigao, jer sam ih zamenio za ceo auto sa 19'' :D .

Aj' u zdravlju da izgazis taj novi set ;) .

Edited by Ivan

Odlično uklopljeno.

Čini mi se da na belom Bravu još bolje stoje ove felne.

Čepovi su legli, onako, nenametljivo.

P.S. Možda iskoči kupac za one tvoje 16, javi dan ranije ako te put nanese u ili prema Bgd.

Tog nismo mogli godinama ni puskom da nateramo da se za čuku vremena i 70 km dokotrlja bar na jedno klupsko druzenje :D .

Malo svrnuo do Magnuma da pregledamo izduv.

Pletenica zamenjena a zadnji lonac se oljuštio. :D

Uglavnom korektno stanje koje obećava još par godinica.

IMG_20240830_095018.thumb.jpg.96323e28c9ade486580b56426de3e5e3.jpgIMG_20240830_095008.thumb.jpg.20af1001dd933d126e554e5a6a6334e8.jpg

Inače, vrlo ljubazni i pedantni ljudi u radionici. :thumbup:

Znas kad ce da skine branik da bi dosao do neke sijalice ili neceg sa 18ticama :D ja i sa 17 pa imam problem. Elem kad je vec podigao auto ... trebao je odma muffler delete decat i sve ostalo ;) da vidimo kako ide taj jean cetiri turbo masinen - mora to na ram pam pam inace dzaba ste krecili :D

Edited by nemanja84bg