Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Odlican belnjak ! Pretpostavio sam da je kolega Ivan kriv, vazda potkrepljen enciklopedijskim znanjem Fiat grupacije ume da ubedi da se nesto pazari...jos kad te provoza u svom auticu

Bas lep primerak i dosta opreme, da te u zdravlju sluzi i da se navozas :)
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bolje nije moglo, sjajan primerak :)
Čestitam na odličnoj kupovini, u zdravlju i slasti se navozao! :)

 

Sve drugo je pitano/komentarisano, osim guma. To su Continental zimske 16ice na njemu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odlican Bravo, cestitam i puno lepih km zelim.

 

Slazem se sa predlogom kolege Pluto u vezi felni, a naravno, i sa Sport 18'-icama nikad nema greske :D

 

Ove mozda iskoristiti za zimski set :) 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odlican prevoz, da ga vozis bez kvarova dugo.

 

Felne neka ti budu prva investicija,  ove mogu za zimski, mada ni to ne bih jer 16" emotion mogu za male pare da se nadju, za letnje 17" sport kao kolega Pluto sto je okacio i gaaaaaaas :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fala vi mlogo bre!
Pored ovakvih komentara sve sam sigurniji da je izbor pravi.
Ima tu sitnica da se oko njih bakćem ali počeću od elementarnih stvari.@McSteel , da to su te gumice u dimenziji 205/55. Nisu sjajne ali se nadam da će pregurati zimu.
Felne mLogo otvorene za zimu.
Sredićemo nešto.
Čekam ugradnju TNG-a.
Makaze brisača u problemu, vozačeva strana.
Ručna visoko hvata.
Mali servis sam uradEo.
Antena počupana. Već sam sve "rasturao". Ne mogu brez tranzistora.
Dani prolaze a ja se svaki put osvrnem. Nisam se tako osvrtao ni za jednom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da se i cica pridruzi cestitkama - da nova masinica lepo sluzi i puno bezbednih kilometara Vam zelim, postovani kolega :cheers: !

15 hours ago, Mijailović P. said:

Sad, mozda je to stvar percepcije ali ovaj primerak je meni isterao dah! :)

Pa iz atmo u turbo, uz skoro 50% vise snage i cca 100 Njutna vise obrtnog... Uz to, vrlo lepo sklopljen i ususkan auto, sa ispravljenim bubicama Stila i odlicnom opremom - sigurno cete biti zadovoljni.

Na osnovu iznetih zahteva oko cene, da je ista klasa i noviji model, benzinac, minimalno 100 KS - izbor se sam nametnuo: Bravo T-Jet 120/150. Atmo verzija 1.4 od 90 KS je iskreno smesna za ovu tezinu i klasu (iako mozemo procitati i raznorazna "leteca" iskustva sa tom motorizacijom na novim modelima Fiata :lol:). Masinica je "peri-deri", sa prilicno jeftinim redovnim odrzavanjem. Ne vidim bas dobro sa slika, ali trebalo bi da ima i Sport mode, koji daje dodatan uzitak u ostrijoj voznji, sa cca +30 Njutna, reskijim odzivom gasa i tvrdnjim volanom. Fabricka preporuka je ne forsirati duze vremena u ovom modu, cisto ko hoce da pricuva turbo. Mana mu je veca potrosnja, po fabrici po gradu ide na skoro 9.5 l, a kombinovana je na 7.1 . Iz mog iskustva sa stedljivijim MultiAir koji je njegov Euro 5 naslednik, bez koriscenja Stop&Start - na kombinovanu slobodno dodati 1.2 l, na T-Jet mozda i koji deci preko. Sto izlazi na skoro poprilicnih 8.5l proseka, ali ce se to resiti ugradnjom plina, kako sam procitao.

Moj savet je odmah uz veliki servis zameniti i menjacko ulje, posto je u njemu u praksi prilicno problematicni C544 (Opelov M32) menjac. Sto se sredjivanja sitnica tice, ostavio sam link za novu resetku ventilacije. Ako je problem u bazi antene (a ne fali samo nastavak), identicna je sa Stila koja je 2 do 3 puta jeftinija, pripaziti samo na gumu oko baze da je cela. Vozacki brisac mi deluje pomeren neki zub uvis u nultom polozaju.

Apropo felni, kod Brava estetski ne treba gledati samo velicinu, nego i ET (sto je i sa ovima slucaj). Auto je prilicno obao, tako da se i veca felna, ali ako je offset veliki, podvuce pod krilo i to onda ne izgleda kako treba (resava se distancerima). Ako se ide na fabriku, ET je 31 mm, a za one dvobojne 17'' Sport koje neko iznad okaci postoji i malo izbacenija restyle verzija od 26 mm (cisto da ne zbuni ako se natrci na njih).

 

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čestitam :clap: 

Sve je već rečeno, pridružujem se oko priče za felne tj. mislim da bi bolje izgledao sa svetlijim felnama koje će da pokažu svoju veličinu... B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...