Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Alfa Days ponuda: Alfa Romeo Stelvio i Giulia

Recommended Posts

U toku je posebna ponuda kompanije FCA Srbija na našem tržištu

 

Alfa Days Alfa Romeo Giulia i Stelvio.png

 

Posle više od stotinu godina tradicije i subjektivno toliko želje da je imamo, velika zajednica fanova brenda ili tiši intimni "Alfisti", konkretan direktan marketinški poziv ne zameraju. U neponovljivoj i ograničenoj ponudi su - Alfa Romeo Giulia i Stelvio sa bogatom dodatnom opremom. Nova cena ispod nevažeće u reklami, možda nam upravo daje za pravo da ove dane nazovemo ''Danima Alfe''.  

 

Alfa Days ponudu pogledajte klikom ovde

 

Akcijska ponuda podrazumeva ograničeno vreme i asocira na igru pogođenih ciljeva i osvajanja ovih posebnih automobila.

  Do nedavno smo ih gledali u reklamama uz neprevaziđene muzičke klasike kako zavodljivo plešu, kako se odmeravaju u svojoj lepoti koja ne može da prevagne ni na jednu stranu, kako kliznu prividno jedno o drugo kao po ledu, a i na ledu, okrenu se jedno oko drugog na snimku bez specijalnih efekata. Ko je u tom trenutku razmišljao šta sve zna vozač u automobilu vođen emocijom, performansom i performansama, osim o automobilu, koju poziva na neponovljivo zadovoljstvo pri korišćenju inovantivnih rešenja, odličnih performansi i osećaju koji pruža okruženje italijanskog stila i dizajna.

 

 

Alfa Romeo pažljivo čuvani brend poput umetničkog dela, dizajnerskih komada, nasleđa čuva se fizički u mestu Arese (Istojijskom muzeju) i u novom Heritage Hub prostoru u Torinu u kom izloženo takođe nekoliko neprocenjivih eksponata). Alfa Romeo koji ''nisko leti'' na stazama Forumule 1 posle više od 30 godina, ponovo je deo onoga čemu pripada premium brand i od 2018. godine glavni je sponzor tima Sauber F1 i nastupa kao Alfa Romeo Racing tim. Sada je godina, ili su dani da Alfa bude naša, ili naša nova Alfa u okviru lokalne promotivne kampanje ''Alfa Days''. Sada je godina koju ovako predstavljamo - tehnologija i strast sjedinjuju se u ovom automobilu, svaki detalj je ključan, svaki deo dizajna predstavlja savršenu harmoniju lepote i svrhe, inženjerskih proračuna i emocija. Potpuno oživljavanje duha brenda Alfa Romeo i dovođenja njegove privlačnosti širom sveta na najviši mogući nivo jedan je od prioriteta FCA grupe.

 

potpis.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...