becauseman 1 Posted October 9, 2019 (edited) Dobar dan poštovani forumaši, Interesuje me, ima li neko da proda fabrički woofer za Fiat Grande Punto (1.3 mjet 75ks 5 vrata)? Auto nema trenutno woofer u gepeku, kolika je zavrzlama kupiti woofer i sprovesti instalaciju do gepeka? Pozdrav Edited October 9, 2019 by neshaoct precizirao naslov teme Quote Share this post Link to post Share on other sites
Miki.Zvrk 22 Posted October 9, 2019 Provedes zice od radija do gepeka ako vec nemas, jer desavalo se da fabricki ima instalaciju ali nema woofer. Koliko je tesko pronaci woofer.... ne bih da ulazim u to ali kolega @Lufti mozda moze da pomogne :-) 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
becauseman 1 Posted October 10, 2019 Hvala na odgovoru Cekam da se jos neko javi U sustini, potrebni su mi dzekovi za fabricki vufer... ne znam imaju li gde da se kupe u prodaji (sem na nekim auto otpadima)... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Miki.Zvrk 22 Posted October 10, 2019 Ako imas woofer onda ga samo povezi direktno buksnicama Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milos G 3 Posted October 11, 2019 Pedja-Indjija bi trebalo da ima vufer.. Proveri da li vec imas izveden dzek u nutar plastike koja drzi policu. Ukoliko imas onda imas i struju i zice sa izvedenim dzekom koje idu do plastike ispod kasete kod nogu suvozaca. Ostaje ti samo da taj dzek spojis sa radiom tj. izlazima za zvucnike na euro dzeku. http://forum-auto.caradisiac.com/marques/fiat/sujet1154.htm Quote Share this post Link to post Share on other sites
becauseman 1 Posted October 14, 2019 Hvala na odgovorima Nemam izvedenu instalaciju. Kupljen je vufer sa dzekom... ostaje samo da se dzek spoji sa instalacijom na autu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saša82 8 Posted October 28, 2019 Ajde javi kad odradis i korake kao i koliko je kostalo ipak je bolji zvuk kad ima woofer ja sam skidao sad pozadi i isto ne vidim da ima instalacija.... Ja sam pozadi (troja vrata) ubacio Pionirove 17cm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bule222 4 Posted September 26, 2023 Imam fabricki izveden kabl koji se zavrsava kod suvozacevog sedista. Mene zanima da li negde ima da se kupi dzek koji se samo nastavi i spoji normalno sa radijom, a ne da izvrsavam kerefeke elektricara, pa da sjebem nesto ozbiljno. Usao sam na onaj link, ali ona sema za spajanje do radija mi je totalno nejasna. Cemu tolike komplikacije ako je cela stvar fabricka? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bule222 4 Posted January 17 (edited) Pozdrav, imam pitanje koje me muči, a vezano je za fabrički subwoofer za Fiat Grande Punto. Proverio sam svoj auto, odnosno skinuo tapacirung sa desne strane u gepeku i video da imam fabrički izvedene rupe za montažu subwoofera, kao i kabl. Međutim, problem je u tome što se taj fabrički kabl završava kod suvozačevih vrata. Zanimaju me informacije o tome gde mogu nabaviti kabl koji mi je potreban da bih mogao da povežem fabrički subwoofer sa radijom. Edited January 17 by Ivan Spojeno, sredjen format Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lufti 765 Posted January 17 Odes do firme koja se bavi ugradnjom muzike, nadjeh ih na netu u zavisnosti odakle si i oni ti to lepo povezu.Opcija dva je da zoves auto otpade koji rasturaju gp i vidis da li imaju taj kabl. On inace ide do pojacala ako se dobro secam pa ne bi bilo lose i da se ono doda, stoji ispod suvozacevih nogu kod eva, kod gp nisam siguran da li je ispod suvozackog sedista. Opcija jedan ti je realnija...Sent from my SM-A805F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20241 Posted January 17 (edited) @Bule222 Nepotrebno otvorena tema spojena je sa postojecom. Koliko vidim, identicno pitanje u postojecoj temi si vec postavio pre godinu i po . PS: Kacili smo po forumu i fabricke seme za povezivanje woofera, za Grande, Bravo i gomilu drugih FCA modela. Ako ti zatreba i sam radis. Edited January 17 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites