Jump to content
FAS Goran
ISV_01

Potrebni fizički radnici

Recommended Posts

Potreban radnik/radnici za rad u polju. Prevozom kupim kod SC, Zemun (Pupinov) ili kod WAYOUT-a u ul.Gavrila Principa u blizini glavne zeleznicke. Radi se u Opovu (Baranda) i vozim na lice mesta gde se radi. Vise od 2 radnika ne mogu povesti zbog prevoza (auto).

 

Posao je kopanje rupe u zemlji (pedoloski profil), dubina x sirina x duzina 1.20mx0.6mx(oko 30-60cm, koliko treba da bi se formirao stepenik) sa stepenikom/icima za silaz ka najdubljem celu profila.

 

Posao je na vise dana, a u proseku se moze iskopati oko 4-5 profila dnevno. Placanje po profilu, nezavisno od toga da li kopa jedan ili dvoje ljudi. U dnevnicu uracunata klopa i voda (ponesete sami ili uzmete u selu u prodavnici/pekari).

 

Vreme rada je uglavnom manje od 8 sati (5-6 najsesce), ali opet zavisi od nekih faktora poput fizicke spreme, udaljenosti profila jedan od drugog, posla koji moram obaviti na istima i slicno tako da je prosek iskopanih profila 4-5 sasvim ok.

 

Placanje: 1800-2000 RSD/Profil, nezavisno od toga da li kopa jedan radnik ili dvojca (dvojca brze pa je racunica jasna). Cena varira zbog dubine, bice plicih profila od navedene od 1.2m, tako da je ovo rad na normu.

 

Kontakt broj: +381 6333 6531

Kontakt osoba: Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nadjeni radnici.
Molio bi modove/admina da tema ostane dok ne zatrazim lock, jer ce verovatno postojati potreba za kasnije.

Hvala unapred.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...