Jump to content
FAS Goran
zion

K: Punto, Grande Punto, Panda, Corsa ...

Recommended Posts

Cao drugari,

Trazim neki mali auto za caleta, da se vozika po BGu, Punto, Grande Punto, Corsa, Lancia Delta... najradije mali benzin motor ili dizel do 1400cc (sto prostije za odrzavanje), do 2500eur. Najvise bih voleo da se auto vec vozi i odrzava u Srbiji (kod Gorana bi bilo idealno :)), od nekog clana, forumasa, poznanika bi bilo super. Hvala puno!

 

Pozdrav,

Miljan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cale kaze, jel ti znas koliko ja godina imam bre ;-) Tako da mislim ds nije bas za naranzdastog Momu :-) Hvala za odgovor u svakom slucaju, pozzzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čovek je onoliko star koliko želi da bude :) Mene neće biti stid da vozim neku takvu zujalicu ni kao penzioner, naprotiv - mislim da bi baš bio dobar fazon.

 

Ali razumem i ne osuđujem, ni moj ćaća ne bi nikad ovako nešto razmatrao; s tim da meni ništa od navedenih (sem Delte, ali ako je Nuova Delta) nije "ozbiljnije" od Ypsilona :)

 

Mislim da sam video nekoliko oglasa za prodaju modela koje si naveo na forumu, jesi li bacio pogled na njih?

 

Da li misliš da bi razmotrio malog Ego-istu? Ipak je i to italijanski auto.... na neki način (proizvodi ga italijanski DR Automobiles, dizajnirao Bertone) :D
OK oprema, deluje da je u solidnom stanju, i pri tome je 2011. godište za te novce. Kapiram da opušteno spuštaš na 2400 ako sigurno kupuješ.

 

5d73f57215d89_sshot-2019-09-07-20-21-38.thumb.png.1d55598589c034f51a94fef98c2f47a7.png5d73f572de242_sshot-2019-09-07-20-21-58.thumb.png.0c18a71da63e0bd910e0e2e4e892ade3.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baci pogled na ponudu tvinga druge generacije. Ja sam trazio slicno kao ti, ali samo male benzince i sasvim slucajno naleteo na tvinga. Vozi zena, a vrlo rado i ja vec evo 6 meseci i bas smo zadovoljni. Komforniji je od punta, samo malo manji gepek.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uvek bih vozio onakvu Lancia Y, ali kinesko smeće nikada. Vidim ponekog Ego i onaj, recimo Tigo, što su vozili oni klošari iz komunalne policije, pa ti je tuga. Svi su ofucani i truli, kao da su 1995g, a ne recimo 2009.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...