jovancha 52 Posted February 24 (edited) Ja od kada sam kupio auto imam taj problem sa usb-om da ako se kabl malo dodirne (pomeri) izgubi AA... Lošiji usb nisam video u životu . Edited February 24 by Ivan Skinut nepotreban citat sopstvenog posta, sredjen format, skinuti visestruki TT potpisi Quote Share this post Link to post Share on other sites
PedjaZ 36 Posted February 24 Da, zezalo me je isto. Rešavao sam u početku: 1. blagim udarcima sa suvozačeve strane 2. kontakt sprej (ovo je gotovo rešilo sve probleme) 3. namenski kablić od pola metra gde je usb A stalno uključen a usb C u telefon ide na magnet - milina za korišćenje 4. wifi AA radi dobro skoro mesec dana - nema kablova, telefon ostaje u džepu... 1 Sebra reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sebra 70 Posted February 25 @PedjaZ Opciju 1 bih preskočio ali hvala ahhaha Opcija 2 je ok, ali hoću da se rešim stalnog ubacivanja kabla u usb u kolima kako ga ne bih totalno uništio, smeta mi kablic koji tu staln stoji. 3 i 4 deluju kao najbolje opcije. opciju 3 sa kablom sam hteo da probam ali zbog ovog gore navedenog bih da je izbegnem. Ali opcija 4 deluje kao najbolje rešenje. Možeš li da mi daš link koji AA wifi adapter si kupio da si zadovoljan. Ako bih se rešio kabla za Android Auto to bi bilo najidealnije. Pa ću nekako preći preko toga da je tu stalno i da zauzima prostor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jovancha 52 Posted February 25 Ja imam wifi AA, ali nije u obliku usb sticka, nego je kao kutija šibica i ima usb kabl.Nažalost isto kada se malo pomeri taj kabl prestane AA, tako da ne sme ništa da se stavlja u tu pregradu iza usb porta Послато са CPH2565 помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
PedjaZ 36 Posted February 25 (edited) @Sebra aliexpress XUDA 2in1 Wireless Carplay Adapter Android Auto @jovancha Prva opcija reši problem na kratko, a i prija Druga opcija je rešila problem. Već dve godine radi bez prekida. Pre toga katastrofa. Kako naidjes na rupu tako se prekine. Edited February 25 by Ivan Sredjeni Tag-ovi koji nisu radili Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sebra 70 Posted March 31 @PedjaZ A gde si uzeo tak kontakt sprej, da li imaju to električari da svratim negde da mi naprskaju da ne kupujem celu bočicu? To si prskao jednom i to je to za 2 godine? Ili mora redovno da se "podmazuje"? I gde to naprskaš, jel direktno u usb port? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PedjaZ 36 Posted April 2 Imam neki star par decenija ali bi trebalo da se koristi od tv servisera do auto elektrilčara, u radnji je od 500 din. Samo sam tada jednom prsnuo, par puta uštekao kabal (bez telefona), sačekao da se osuši i to je to 1 Sebra reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites