Jump to content
Goran
bane1321

Fiat Nuova Tipo - Uconnect (iskustva, unapređenja)

Recommended Posts

Ja od kada sam kupio auto imam taj problem sa usb-om da ako se kabl malo dodirne (pomeri) izgubi AA...
Lošiji usb nisam video u životu :( .

Edited by Ivan
Skinut nepotreban citat sopstvenog posta, sredjen format, skinuti visestruki TT potpisi

Da, zezalo me je isto.

Rešavao sam u početku:

1. blagim udarcima sa suvozačeve strane :)

2. kontakt sprej (ovo je gotovo rešilo sve probleme)

3. namenski kablić od pola metra gde je usb A stalno uključen a usb C u telefon ide na magnet - milina za korišćenje

4. wifi AA radi dobro skoro mesec dana - nema kablova, telefon ostaje u džepu...

@PedjaZ

Opciju 1 bih preskočio ali hvala ahhaha
Opcija 2 je ok, ali hoću da se rešim stalnog ubacivanja kabla u usb u kolima kako ga ne bih totalno uništio, smeta mi kablic koji tu staln stoji.

3 i 4 deluju kao najbolje opcije. opciju 3 sa kablom sam hteo da probam ali zbog ovog gore navedenog bih da je izbegnem.

Ali opcija 4 deluje kao najbolje rešenje. Možeš li da mi daš link koji AA wifi adapter si kupio da si zadovoljan. Ako bih se rešio kabla za Android Auto to bi bilo najidealnije. :) Pa ću nekako preći preko toga da je tu stalno i da zauzima prostor.

Ja imam wifi AA, ali nije u obliku usb sticka, nego je kao kutija šibica i ima usb kabl.
Nažalost isto kada se malo pomeri taj kabl prestane AA, tako da ne sme ništa da se stavlja u tu pregradu iza usb porta :(

Послато са CPH2565 помоћу Тапатока

@Sebra

aliexpress

XUDA 2in1 Wireless Carplay Adapter Android Auto

@jovancha

Prva opcija reši problem na kratko, a i prija :)

Druga opcija je rešila problem.

Već dve godine radi bez prekida.

Pre toga katastrofa. Kako naidjes na rupu tako se prekine.

Edited by Ivan
Sredjeni Tag-ovi koji nisu radili

@PedjaZ

A gde si uzeo tak  kontakt sprej, da li imaju to električari da svratim negde da mi naprskaju da ne kupujem celu bočicu? To si prskao jednom i to je to za 2 godine? Ili mora redovno da se "podmazuje"? I gde to naprskaš, jel direktno u usb port? :D

Imam neki star par decenija ali bi trebalo da se koristi od tv servisera do auto elektrilčara, u radnji je od 500 din.

Samo sam tada jednom prsnuo, par puta uštekao kabal (bez telefona), sačekao da se osuši i to je to