Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Max Verstappen u kartingu 2009. godine

Recommended Posts

Da dodam i ovaj klip koji je bio aktuelan pre par nedelja, posle VN Austrije (kada je Max pred sam kraj trke "izbacio" Leclerca sa staze i stigao do nove F1 pobede).

Doduse, ovde su uloge obrnute, tj. Max se ljutio na nekorektno ponasanje rivala na stazi :lol: :

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maks prodaje svoj automobil

 

max honda.jpg

 

Novi svetski šampion u Formuli 1 je pripremio pravu poslasticu za svoje obožavaoce. Svoj lični automobil će ponuditi na aukciji. I pritom se ne radi o nekom automobilu u koji nikada nije ni seo, nego o autu koji je svakodnevno koristio. Očekivano, u pitanju je Honda, i to Civic Type R koji je vozio van staze. Automobil će biti ponuđen na aukciji putem sajta CarNext, koji ga je ponudio i pre nego što je sam automobil otkriven. U svakom slučaju, ne morate da budete detektiv da biste saznali o kom automobilu se radi.

 

Ponuđen je po ceni od 33.333 evra, ali ovde se verovatno radi o početnoj ceni. U tom slučaju očekujemo veliki interes i još veći konačni iznos jer sigurno postoji mnogo obožavaoca koji bi želeli da imaju ovaj delić istorije. A tu je i humanitarna strana jer će sva sredstva biti donirana humanitarnom udruženju Wings for Life. Međutim, sledi najveće iznenađenje. Ova Honda iz 2018. godine sa 58.000 km je u mnogočemu posebna i karakteristikama prilagođena pilotu F1. Verovali ili ne, u opisu automobila piše da ima zadnji pogon. Ako nije greška, ovo bi moglo da bude itekako zanimljivo. Recimo i da će automobil biti otkriven 17. decembra.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...