Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
djole81ar

Na prodaju moj Fiat Stilo 1,9 2005. 74kw

Recommended Posts

Prodajem mog Stila kojeg vozim poslednjih 10godina tj. jedinog koga sam vozio pre toga bio očev Jugo :) Došla deca, žena... tako da je kupljen novi Fiat Tipo...  Cena 1.500 eur fiksno jer mislim da dalje nema za auto koje je redovno servisiran, mehanički pouzdan, dobro ide, lepo radi, klima.. ima sitnijih čukanja grebanja i sl. ali se vidi da nije nigde truo, vozio ga je neki ''kupac'' kod limara, čukao pregledao, nije truo, traži mu 100eur da uradi zadnji krilo i sajtne... registrovan do 21.09. pa može se probati. 

 

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14740835/fiat-stilo-19-jtd

 

Auto u vlasništvu 10 godina, mehanički u dobrom stanju, veliki servis urađen pre 12.000km, zamajac nov i set pre 35.000km, posedujem račune, mirno radi, dobro vuče, klima radi, akumulator nov od prošle zime, gume letnje dobre prošle sezone menjane sve, zimske takođe u kompletu. Ulje ne troši, svaki servis sipana Selenia WR u njega. Godišnje se ide na put na more sa decom tako da je auto redovno servisiran. Limarijski ima manjih oštećenja - nije sređivan za prodaju, tako da se vidi šta se kupuje, nije koridirao, ni jedna ogrebotina ni sajtna nije zamazana, zato je i cena spuštena u odnosu na realnu za ovo godište i stanje auta koji nije oronuo. Kilometraža realna, i u skladu sa starosti vozila. Ja sam ga kupio sa 115.000km krajem 2009. godine. Servisna istorija poznata poslednjih 10 godina. Razlog prodaje kupljen nov porodični auto (Fiat tipo). Naravno sve provere sa vaše strane dozvoljene, registrovan je do 21.09. tako da može adekvatno da se proba bilo gde na otvorenom putu a ne da se vozi po placu u krug. Vredi pogledati i pazariti pe svega pouzdan auto.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...