Jump to content
FAS Goran
Axic

Egipat

Recommended Posts

Je l' ste mozda ronili tamo? Od kolega sam cuo da na plazi od hotela gde idem ima prelep povodni svet pa sad ne znam da li se isplati da ovde kupujem set onih maski, disaljki i peraja ili ima tamo da se iznajmi/kupi a da nije dranje po usima?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tamo je uglavnom kineska roba kao i svugde na moru, platices je 60% cene neke skoro pa profi maske i disaljke. Moj savet je da kupis ovde. Neka Mares maska srednje klase je oko 5000rsd a meni je moja trajala preko 10 godina

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nista bez ronjenja, za te plićake i ronjenje na dah, ponesi odavde masku, kao što kaže Ticma. Idite na organizovano ronjenje sa bocama, odlican trip.


Sent from my 3310 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kod "mene" u resortu nije bilo da se iznajmi, vidim da su ljudi ili nosili svoje ili kupovali, za ronjenje u okviru plaze hotela. Po radnjama ili na ulici ima svasta da se pazari, kvalitet ne tako retko upitan, a cene se snizavaju i po par puta cim okrenes ledja. Moze da se uzme bukvalno bagatela, sve zavisi koliko si snalazljiv i raspolozen za zaje*anciju.

Mi smo isli na celodnevni organizovan izlet na Paradise Island. U ceni je standardno i snorkeling od jedno 45 min, na brodu se dobiju maska, cevka i peraja (slobodno uzeti broj veca). Nase agencije te pomalo ku*vinski, jos odmah pri cekanju smestaja u hotel dok si jos grogi od leta "nahvataju" na cenu od 35-40 EUR (sto realno mozes da zakazes i neki dan kasnije ako pozelis). A ti vec to popodne kada prvi put odes na plazu, vidis da kod lokalaca bukvalno isto to ima i za 20 EUR. Jos uz polazak direktno sa plaze, bez vozanja i kupljenja putnika autobusom po skapsi. Isto vazi i za druge izlete (safari i sl.), raspitaj se, pa biraj sta ti odgovara.

PS: Dobro me podseti da okacim slike, stoje mi kuci i Paradajz :) Island i slike resorta, safarija, njihovog saobracaja, ima svasta da se vidi... 

 

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...