rage_man 144 Posted August 20, 2019 Mislim da je nekih 8 sati ali nemoj da me drzis za rec. Sa aliexpress-a sam uzeo [mention=12715]pedjavw[/mention] Imas u ovoj temi kako se izvodi aux sa fabrickog radiaVideh da ih ima i na kp za 400 din.Kakav je kvalitet zvuka preko adaptera, zahteva li vece pojacavanje u odnosu na radio?Sent from my SM-A520F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola 1.6 288 Posted August 20, 2019 Kvalitet kao preko CD-a, nema nikakve razlike. Ti na kp su sa alija, jedino sto platis malo vise da ne cekas dostavu par nedelja Quote Share this post Link to post Share on other sites
rage_man 144 Posted August 20, 2019 Pa koliko je na Aliju, 1$Sent from my SM-A520F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola 1.6 288 Posted August 20, 2019 Mislim da je negde oko 1.8eSent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pluto 448 Posted August 20, 2019 Dajte neki link, da uzmem i ja. Ja sam moj aux izveo kroz fioku i nekako mi je tu najbolje jer kabl ne smeta i ne vuce se po kolimaSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola 1.6 288 Posted August 20, 2019 https://s.click.aliexpress.com/e/cEBrKPucProvukao sam prvo u fioku ali mi je smor da stalno otvaram i zatvaram fioku pa sam samo bananicu odvukao ispod klime a deo je ostao u fioci tako da se ne vuče ništa po kolima. Izvukao sam ga malo samo zbog slikanja, inače viri dovoljno da mozes da pritisnes dugme da ga upalis. Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
pedjavw 7 Posted August 26, 2019 (edited) Napravio aux kabli po uputstvu kolege @strcentar, i radi perfektno, Cd iz auta i mp3 sa telefona čuje se isto, radio isto. Fenomenalno. Hvala kolega @strcentar. Poručen i Bluetooth (Ali expres) Edited August 26, 2019 by pedjavw Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saša82 6 Posted February 8, 2020 (edited) Ima i kod nas da se kupi taj bluetoothic ja sam uzeo i spojio na aux kablo... cena je od 750-1000 din kako gde. Ok radi baterija tako oko 6h. posle 10tak min neaktivnosti sam se gasi. On 20.8.2019. at 9:35 AM, Nikola 1.6 said: @rage_man Izveo sam bananicu za aux i na nju sam priključio bluetooth adapter Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Edited February 8, 2020 by Saša82 Quote Share this post Link to post Share on other sites
cira1969 0 Posted May 31, 2021 On 6/26/2019 at 10:41 PM, Zeljko1804 said: @bogar Gotovo je, sredio i namestio sve Evo slike buraz a mogu napisati i kompletno kako je tekao proces "ugradnje" ako ce biti nekome od koristi u buducnosti Quote Share this post Link to post Share on other sites