Jump to content
FAS Goran
Brane.K

Lancia Y - svećica zaprljana

Recommended Posts

Imam Lanciu Y 2001 god.prvo mi je jedna 1 svecica probila,zamenio sve,kao i kablove i sve lepo radi jedno vreme, oko 7-9 dana i ponovo jednostavno pocrni,i onda menjaj majstore, inace ne trosi ulje, ne dimi tiho radi,i kad se zaprlja stavim drugu i sve normalno, jednostavno me vec izludjuje, ako neko moze da mi da samo neke smernice, bio bi mu zahvalan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala ti na javljanju,danas sam bio da se uradi merenje kompresije na1! stublini je 8 bara,a ostale su na 11 rekao je majstor dok se neskine glava nezna,dali su karike,ili ventili jedino me cudi sto nije probao da sipa ulje u tu prvu pa da ponovo izmeri,koliko ja znam(mozda gresim) da se onda moze utvrditi sta je ili ventili,ili karike,i da posto ne znam cene ovde kod nas u Subotici je saroliko,ovaj mi trazi 80 evra za ruke i plus dalje sta nadje,ravnanje glave,dihtunzi o ko zna sta jos.Procitao sam taj topik gore,ali sam kupio sve nove svecice kablove,i ide par dana i bude onda onaka zaprljana,da jos ovo primetio sam da pomalo gubi antifriz,pa sam posumnjao na dihtung glave,dali je on u pitanju,pregledo sve i u kabini sve je suvo,jos jednom ti se zahvaljujem na javljanju Pozdrav.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...