Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Beograd: Skuplje kazne za parkiranje na zelenoj površini

Recommended Posts

rsz_car_parking.jpg

 

Najavljeno drastično povećanje kazni za nepropisno parkiranje danas bi trebalo da usvoje odbornici Skupštine grada Beograda, da bi nedelju dana kasnije, posle objavljivanja u Službenom glasniku, ono stupilo na snagu!

Nove kazne će biti podeljene u tri grupe:

  1. Kaznu od 25.000 dinara platiće svi koji se budu kretali, zaustavljali ili parkirali vozilo na javnoj zelenoj površini (parkovi, spomen parkovi, zelene površine na skverovima, trgovima i pjacetama, zelene površine duž i u okviru puta) i na zelenoj površini oko objekta javne namene.
  2. Kaznu od 15.000 dinara platiće svi koji se budu kretali, zaustavljali ili parkirali vozilo na javnoj zelenoj površini (travnjaci, drvoredi i drugi zasadi, zelene površine duž obala reka i drugih vodenih površina, pošumljeni tereni, rekreacione površine) i na zelenoj površini u javnom korišćenju.
  3. Kaznu od 5.000 dinara platiće svi koji se budu kretali, zaustavljali ili parkirali vozilo na javnoj zelenoj površini (pored i oko stambenih i poslovnih zgrada, u okviru i između blokova stambenih i poslovnih zgrada.

Kako stoji u predlogu ove odluke cilj je ''povećanje bezbednosti pešaka i zaštite imovine grada Beograda''.

 

preuzeto sa - blic.rs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Institut za virusologiju, Torlak. Jedina parking mesta (van onih unutra rezervisana za osoblje i slicno). Zivo me interesuje gde narod da parkira jer po ovom sto se vidi je tucanik na zelenoj povrsini javne upotrebe. 3ee5bf77bad543a09d2ff1def9046cfd.jpgd558226b1806eb12a3f3bb9ae91152de.jpg

Sent from my S10 PRO using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

100-nu zgrada su dobile dozvolu za legalizaciju u Beogradu a nemaju ni jedno parking mesto,niko se ne buni pa nema veze gde će ljudi da parkiraju,tako je od 2000 god.od kad nam je došla demokratija. Kapiram da poskupe kazne ko blokira tramvaj, pešački prelaz ali ova ostala mesta čista glupost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

citam ovu objavu, samo mi nije jasno sta su to 'pjacete' a da je to neka nasa rec ... lepo je kad u banana republici krenu da guraju banane po obicnim ljudima, pa ko dokle dogura.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pjacete su po potrebi imaginarne površine na osnovu kojih lopovi iz vlasti dobijaju mogućnost da još više zarade/pokradu.


https://www.blic.rs/vesti/drustvo/gradski-arhitekta-i-pjaceta-svakom-prolazniku-na-pijaci-jasno-da-je-folic-u-sukobu/mb61lte

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

aha, cim je gradski arhitekta umesan, mora biti da moze da se monetizuje ... a sto se zidaju zgrade bez parkinga i garaza, i to nikad vise nego cini mi se protekle godine, nema veze.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

ako je istina -- belosvetska govna ............ nemam drugu rec.

 

nek naprave svuda prave parkinge , pa nek onda usvajaju boga oca -- ovo je samo otimacina jer oni mogu da smatraju zelenom povrsinom sve moguce.

 

nisam za parkiranje na zelenoj povrsini ali ovo ce se debelo zloupotrebljavati ........... :huh:.

Edited by bole-stilo.jtd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...