Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Porsche 911 sa napred postavljenim motorom

Recommended Posts

Porsche 911 sa napred postavljenim Hemi V8 motorom?

 

porsche-911-carrera 1.jpg

 

Francuska tjuning firma ''Danton Arts Kustoms'' otkrila je na Instagramu da sprema Porscheu 911 sa Hemi V8 motorom. Ako to ne zvuči dovoljno ludo, postoji ''kvaka''. V8 motor neće biti postavljen pozadi, gde je inače mesto šestocilindarskom bokseru, već napred. Šta je to ušlo u umove Danton Arts Kustoms tima nama nije poznato. Porsche ''pjuristi'' možda bolje da ne gledaju dalje. Ostalima, ipak, će se možda i svideti ovaj Hemi 911 projekat.

 

porsche-911-carrera 11.jpg

 

Budući da zadnji deo automobila neće više biti dom motoru, tjuning firma ga je odsekla. Kada bude završen, automobil bi mogao da izgleda slično renderima koje je Yasid Design postavio na Instagram. Ovi renderi prikazuju vrlo širok i nizak ''stav'' automobila sa delovima motora koji vire napred, kroz prosečeni poklopac Porscheovog ''prtljažnika''.

 

porsche-911-carrera 111.jpg

 

Uz to, izgled prednjeg splitera izgleda u balansu sa ogromnim zadnjim difuzorom vazduha i spojlerom. Ipak, treba uzeti u obzir da su ovo samo renderi i da bi konačan izgled Hemi 911 mogao biti potpuno drugačiji.

Fotografije aktuelnog stanja ovog čudnog projekta pokazuju da Porsche 911 nije ni blizu izgledu pokazanom na renderima, ali bar otkrivaju da je motor postavljen napred. Projekti slični ovom često ostanu nezavršeni i zaboravljeni, a momcima iz ''Danton Arts Kustomsa'' možemo samo poželeti svu sreću.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...