dekirs 4660 Posted April 15, 2019 Da se otvori polako nova tema nakon sto je Bravo otisao. Plavusa restyle 2.0 150ks rodjena 2014te, sa valjda "pravih" 167k na satu. Tako kaze i ona aplikacija. Uvezena iz Italije. Dugo sam listao oglase, bukvalno godinu dana gledam Alfe i razmisljam dal da prodajem Brava i uzmem jednu sebi. Realno nisam imao potrebe da prodam Bravo jer me je auto sluzio dobro i generalno mi nije trebao drugi auto.. ALI.. Hteo sam Djulijetu i jbg. Gledao sam ja i druge marke, od C5, Insignije, 508 od limuzina i manjih kao sto su G6, Astra J itd.. Ali sam skontao da me to toliko i ne zanima i da nemam potrebu da prodam Brava zbog takvih automobila. Kada vec menjam neka bude AR. Pocela je potraga za benzinjarom 1.4 MultiAir, nasao onu crnu na BG autoplacu i dobro je sto je nisam uzeo, jer je dosla plava. Ukratko, ponuda benzinaca kod nas je katrastrofa, taj motor je odlican osim tog problema sa MA jedinicom koji moze biti i ne mora, nema nista drugo. Jako se lepo vozi bar kod kolege @Ivan u Bravu bio sam odusevljen motorom. Nazalost, nasi placevi ne zele da uvoze to jer jbg i dalje se ovde jure dizeli.. steta. Nisam mogao vise da cekam kada je prodat Bravo, bukvalno sam u istom danu sve resio oko oba auta i drago mi je da je tako. Plavusu sam gledao u ponedeljak i vec u petak sve dogovorio i zavrsio. Od opreme ima: Multimediju 6.5" sa navigacijom, PANORAMU ( ), crno nebo iiiiiii to je to. Ne racunam hill holder i te gluposti.. Hteo sam da uzmem auto sa xenon farovima ali to je jako tesko bilo naci da se poklopi. Posle mi je kolega Horvat skrenuo paznju da je bila doplata oko 1100e za xenon svetla sto i nije mala cifra otud i mali broj takvih modela.. Utisak u voznji u odnosu na Brava... Nebo i zemlja, da se ne uvrede kolege. Mozda sam i pod utiskom, nisam ni probao auto kako treba dok se ne zavrse servisi i ostalo ali... Lezanje, odziv na volanu, nisko sedenje, drzanje sedista, ponasanje u krivinama itd.. Stvarno neverovatno nesto. Mislio sam da ljudi pricaju gluposti kada sam citao utiske po netu ali stvarno je tako. Ovo je stvarno vozacki auto. Izolacija u odnosu na Brava je nesto bolja, kvari samo utisak izolacija poda, klasika kod svih Italijana, doduse vrlo moguce da su i moje gume za zamenu i da one prenose dosta toga. Kvalitet materijala u restyle je dobar, ne skripe rukohvati na vratima kao kod prethodnika, vrlo malo cvrcaka ima ali generalno meni to ne smeta, navikao sam da to Italijanska kola imaju a verujem i mnoga druga samo eto.. Ne prica se o tome Volan je lep tj lepsi nego pre-restyle, sedista su bolja i jaako dobro drze, tabla deluje da je malo kvalitetnija, npr komande za klimu su po meni bolje uradjene nego u Bravu itd.. Najveci utisak pored same voznje je ovaj novi 2.0 jtdm-2 motor. Neverovatno je da su konacno ispeglali rad motora, mnogo mirnije radi i tise i to pricam kada se stoji napolju sa sve otvorenom haubom. Bas sam se iznenadio kako kulturno radi motor, to sam kod dizela vidjao jedino u HDI varijantama, samo sto je ovo jos bolje. Auto lepo ide prima gas fino, medju-ubrzanja su odlicna, cak i lep zvuk ima kada se stisne... Al pisacu vec utiske posle par nedelja jer je jos uvek sve novo. Ne znam vise ni sta ta napisem to bi bilo to U moru Golfova na forumu ovo mu dodje kao penicilin Slike su nikakve, bice bolje kada stane ova kisa i kada se auto posteno opere.. I dalje ima onu prasinu od stajanja. Hteo bih samo da se zahvalim Ivanu, Milutinu, Horvatu, Nesi, Skiletu i svima ostalima na pomoci 20 neshaoct, shomispc, Siciliano and 17 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10266 Posted April 15, 2019 Extra mi je ta boja Extra autić 1 dekirs reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5560 Posted April 15, 2019 E konacno jedno pravo predstavljanje na forumu (mozda jos od Micevic delte from NS) Malo da se vratimo korenima... Deki...sta reci...plavusa je pi*ka ipo. Ova moja debela prostacina jedva ceka da je osmud...khm...upozna 1 1 dekirs and Danilo1 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4660 Posted April 15, 2019 @neshtry Da.. Bas je dobra boja jedan od razloga zasto sam je i uzeo Hahah, hvala Milutine veliki gospodine Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10266 Posted April 15, 2019 Posebno volim plavu na autima , ovo mi je 5ti u redu da je plav 1 dekirs reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6085 Posted April 15, 2019 Evo i ovde da cestitam, lep izbor stvarno, boja je bas lepa i nije toliko cesta, sto joj daje malo na ekskluzivitetu. 1 dekirs reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 13454 Posted April 15, 2019 Znam vec sve , ali da i ovde zvanicno cestitam i pozelim srecu sa Alficom! Koliko smo se konsultovali i gledali - morace da valja . Belezza Italiana! 1 dekirs reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4660 Posted April 15, 2019 Hvala drugari, bice lepse vreme pa ce biti i druzenja nadam se Quote Share this post Link to post Share on other sites
djomla 8249 Posted April 15, 2019 Deki, cestitke i od mene, u zdravlju da te služi! 1 dekirs reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4660 Posted April 15, 2019 Hvala Djomla! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9033 Posted April 15, 2019 E pa nek' je sa srećom, još da grane Sunce da se vidi u punom sjaju... 1 dekirs reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pluto 448 Posted April 15, 2019 Brutalan auto, neka te lepo služi čekamo utiske iz vožnje 1 dekirs reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dach@ 4725 Posted April 15, 2019 Čestitke,da se lepo navozaš 1 dekirs reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4660 Posted April 15, 2019 Hvala svima Bice jos utisaka i slika uskoro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boris90 367 Posted April 15, 2019 Cestitam prelepa je . 1 dekirs reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mirko_NS 19 Posted April 15, 2019 P(r)(l)ava macka! Puno uzivanja u plavusi zelim! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4660 Posted April 15, 2019 Hvala kolege Quote Share this post Link to post Share on other sites
skile86 514 Posted April 15, 2019 Sta da ti kazem sto vec nisam rekao. Mozda da dodam da ti bas zavidim. 1 dekirs reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4660 Posted April 15, 2019 Hvala brate. Ne zajebavaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 5017 Posted April 15, 2019 auuuuuu svaka čast... baš dobra Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 1969 Posted April 15, 2019 svaka cast Deki,odlican Fiatbas je lepa boja,a i instrument tabla opasno dobro izgleda Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4660 Posted April 15, 2019 Da, tabla je bas dobra. Belo-crvena kombinacija je top. 1 silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
cika_kole 824 Posted April 15, 2019 lepa plavusa, puno bezbriznih kilometara sa njom!!! nego priznaj da si uzeo plavusu zbog samaraljke Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4660 Posted April 15, 2019 Hahaha pa naravno Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 3473 Posted April 15, 2019 Posve cudna i lepa boja na odlicnoj makini Ne znam koliko ces zivaca i vremena imati da ti non stop bude lepa na parkingu, ali joj cuci fenomenalno. Iskreno ih nisam vidjao u ovoj boji, tako da ces biti i prepoznatljiv Fenomenalno izgleda, i da te sluzi odlicno A sad (je ne poznajemo se), al nemo da je glancas non stop kao Alfisti (bez uvrede ikom, ali nisam nikad video prljavu alfu i da ne bljesti na parkingu, te da smatrate ovo pozivitnim ) Quote Share this post Link to post Share on other sites