PremieRacing 6154 Posted December 13, 2024 (edited) Hajde prosvetlite me, šta se to traži i zašto? Fabrika od čega? Zar ti Andreja nemaš istu takvu fabriku na autu? Idem par stranica nazad da skontam o čem' se radi... edit: sAhvatio...debil A lepo i Ivan kaže "kad sečeš, ovo, ono" i ja i dalje ne kontam. Zato je dakle svojevremeno gazda M uzeo od moje Delte te fabričke završetke kad sam ja ubudžio veće... Nego, kad isečeš branik dovoljan je i onaj jeftini crni gumi keder koji se navlači na ivice. Ovako neštA: Edited December 13, 2024 by PremieRacing 4 alfini0507, Bull87, darkman14 and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6120 Posted December 13, 2024 (edited) @PremieRacing Andra nema fabricki sa rorama, tj. nije imao...a ja imam Batin sa rorama (onim tvojim) ali nisam zadovoljan tim izduvom i trazim fabriku iako je poprilicno na dnu mog spiska...tako da nije hitno sto se mene tice Edited December 13, 2024 by Milutinac 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 21256 Posted December 13, 2024 (edited) @PremieRacing Od ovoga: Se ide na ovo: Zato i govorim o secenju (em da cevke ne bi bile suvise nisko i da ne bi kacile za visoke ivicnjake, em ruzno izgleda, em se vidi da je budzeno). Plus se iseceni deo sakrije sa tom plasticnom maskom, plus daje 3D efekat. A zezam se za marnjavanje od kolega, zato sto je ta kompletna dvocevka sa sve auspuhom identicna i na Bravu i Delti. Benzin, dizel, nebitno (1.4, 1.6, 1.9, 2.0). Edited December 13, 2024 by Ivan 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3714 Posted December 13, 2024 Kad bolje sagledam rizike , ja ću to nitnama... 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6463 Posted December 28, 2024 Stigla nova obuca stara odradila svoje, makar kod mene... review u stilu aksica... super se ponasaju po putu, mekane i udobne, drze u obe krivine koje sam prosao od servisa do kuce. Osetna je razlika izmedju Klebera i Dunlopa makar sto se udobnosti tice. Videcemo po snegu kako ce biti. 4 1 Ivan-Topola, igor0511, Bull87 and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6463 Posted January 7 Kraj putešestvije... Fino se prešlo, nove gume gaze ka prvoj hiljadarci... Udobne, mekane, drže... Bilo je par jutara i -4 a ja redovno preko mišeluka ka izmešetenoj ž stanici... Nigde nije kliznulo ili pobeglo dupe 6 Milutinac, Mijailović P., horvat and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 22320 Posted January 7 Pao i prvi bukkake ove godine 1 1 horvat and darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6154 Posted January 28 On 1/7/2025 at 9:44 PM, darkman14 said: ... Bilo je par jutara i -4 a ja redovno preko mišeluka ka izmešetenoj ž stanici... Nigde nije kliznulo ili pobeglo dupe. Auuuu, a ja sam tih dana bio kao bambi na ledu 'Bunar' na petlji na Yokohama Paradi mi je bio svakodnevni izazov btw. kad će zamena, kako ide decision makeing o nasledniku...? 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6463 Posted January 28 @PremieRacing kad naletim na ono sto sam zacrtao ali ono, jedan dan bih menjao, pa naredna 3 me odusevi kako ide i ne vidim potrebu za menjanjem. jedino sto me kolje je godiste, tj sto je sad 15 godina star auto a to mi je ono, bas puno u glavi. sad i cesce vozim, idem nekad na posao i kolima, makar jednom nedeljno, blabla super funkcionise na relaciji BG-NS, a i Soko. I nekako mi je uzivancija u voznji. Ovo je auto koji sam bas dugo zeleo da imam. jos sad ono, ide i registracija, pa mali servis, pa mozda zafarbam one ogrebotine. A ono sto gledam je par godina mladje, ovo novije mi se nista ne svidja... Tj svidja mi se najvise Lynk&Co. Neko mi je juce napljuvao da je Starray zesci plastikaner. Tako da... Nisam pametan. Pre bih uzeo nesto starije sa vise cilindara nego nesto novo :/ A mozda samo prelomim i odem i uzmem ono sto sam gledao u Futogu. Sad je na 13750 a bio 15000. Ima bordo jedna u NS ali drzi cenu preko 17k, sto mi je nerealno Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4850 Posted January 29 Ja sam bio u slicnoj dilemi i onda sam uzeo stariji auto sa vise cilindara Dugo sam razmisljao o nasledniku f10, da se samo podmladim ne dobijam skoro nista sustinski osim par godina mladjeg auta, da uzmem nesto novo ili skoro novo onda bi to morao biti znatno losiji auto u svakom aspektu, a cilj je valjda da trenutni auto nasledi bolji, a ne losiji auto, podmladjivanje mi je ranije bilo samo nuspojava boljeg auta 3 nstyner, darkman14 and MS PK reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19085 Posted January 29 Priča mi drug koji živi u Minhenu,čak i Nemci razmišljaju isto.... ili kinez,ili nešto starije a sa više cilindara... ili tesla...prodali su tesli y skoro koliko i sandera Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8196 Posted January 29 Ne znam zasto bi se opterecivao time. Kupis opet nesto sto ti se svidja ili sto ti je nekad bilo nedostizno. Godine po meni nisu bitne, samo kvalitet izrade i stanje. Mladji su svakako losijeg kvaliteta u svakom smislu od starijih. Ja sad kada bih jurio samo sto mladji auto bio bih osudjen uvek da vozim nesto sto mi se ne svidja, jer, ono, svi smo finansijski limitirani Sent from my SM-A346B using Tapatalk 3 darkman14, MiloshBg and Ivan-Topola reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nstyner 189 Posted February 5 On 1/29/2025 at 7:34 AM, vagenovac said: Ja sam bio u slicnoj dilemi i onda sam uzeo stariji auto sa vise cilindara Dugo sam razmisljao o nasledniku f10, da se samo podmladim ne dobijam skoro nista sustinski osim par godina mladjeg auta, da uzmem nesto novo ili skoro novo onda bi to morao biti znatno losiji auto u svakom aspektu, a cilj je valjda da trenutni auto nasledi bolji, a ne losiji auto, podmladjivanje mi je ranije bilo samo nuspojava boljeg auta Svi izgleda isto ili slično razmišljamo i mučimo istu muku......šta posle..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3052 Posted February 5 On 1/29/2025 at 9:24 AM, MS PK said: Godine po meni nisu bitne, samo kvalitet izrade i stanje. Ko godine brojiii, starosti se bojiii ... 18 minutes ago, nstyner said: Svi izgleda isto ili slično razmišljamo i mučimo istu muku......šta posle..... Pa dobro, ne baš svi ... On 1/28/2025 at 11:43 PM, darkman14 said: jedan dan bih menjao, pa naredna 3 me odusevi kako ide i ne vidim potrebu za menjanjem jedino sto me kolje je godiste, tj sto je sad 15 godina star auto a to mi je ono, bas puno u glavi. Isti osećaj imam kad sednem u duplo slabiji auto stariji 5 godina od tvog, i mislim da je ipak to samo do glave. Ako si zadovoljan autom, a očigledno jesi, nemoj da se opterećuješ nego vozi i uživaj, jer On 1/29/2025 at 9:24 AM, MS PK said: Mladji su svakako losijeg kvaliteta u svakom smislu od starijih 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19085 Posted February 5 Lošijeg kvaliteta.... novi evropski su đubre... Japanci i Korejci, tako-tako, može da se izabere...ja ne volim Japance,ali to su fakta Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6463 Posted February 14 new day, new me 2 knezevic76 and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8196 Posted February 14 Sta je novo?Sent from my SM-A346B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6463 Posted February 25 Ajde da upišem i 6ta registracija kod mene. Ukupno 40500 din, prvi premijski stepen... Atest za folije upisan u saobraćajnu tako da odmah imaju na tehničkom celu sliku. Sad danas da vratim ksenone, halogene nisu ni za šta 3 Dzimbo, horvat and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6952 Posted February 25 A skidas ksenone pred tehnicki? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19085 Posted February 25 pametno što da ruzikuje... na tehničkom gde ja idem,prolaze,a tehničkom u mom komšiluku ne prolaze... Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8493 Posted February 25 Vala ja jednom skidao,.drugi put se napravim lud i ne skinem i stavim dve litre soka u gepek. Provali j3dan od njih na tehničkom a drugi je u fazonu, ma pusti bre čoveka, reko, sad ću ja to da skinem očas posla, ali nisu mi dali, kao, aj nemoj da se mlatis, ja izvqdim iz gepeka sok i 500 kinti i prođoh.Sent from my SM-S926B using Tapatalk 2 darkman14 and alfini0507 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
integralac 2780 Posted February 25 9 hours ago, darkman14 said: Ajde da upišem i 6ta registracija kod mene. Ukupno 40500 din, prvi premijski stepen... Atest za folije upisan u saobraćajnu tako da odmah imaju na tehničkom celu sliku. Sad danas da vratim ksenone, halogene nisu ni za šta Mnogo, meni je izasla 1.9 sa 140kw 35000, 42000 bez ikakvog popusta, preneo sam stepen sa prethodne Delte na ovu. 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6463 Posted February 25 Skidam, jednom su me zezali, lakše mi 2x po pola sata u garaži nego da idem 2x do tehničkog. Kao u fazonu vidi se kad se pale da nisu fabrički jer ima onih par sekundi dok ne bljesku punim sjajem. Fabrički maltene odmah imaju dobro svetlo i još odradi autonivelaciju. Korektni su stvarno ovi gde idem, evo već 4ta registracija kod njih. Što se cene tiče, drugar sa c4 vts 2.0 benzin, mislim da je 4ti premijski stepen i nove tablice bilo je 50k. Baš se sreli na tehničkom, bili jedan iza drugog. Svakako je 2000 registracija skuplja nego prošle godine zbog polise Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 21256 Posted February 26 Kada vidis da ljudi danas placaju jace od 33.000 din za nekoliko godina stare 1.4 atmosferce sa dvocifrenim KS, sve ti je jasno. Secam se da mi je za Bravo tada 7 godina star, takodje 1.4 ali 140 KS, u prvom stepenu kompletna registracija bila nepunih 190 EUR. EUR je bio tada oko 120 din, registracija malo jace od 22.000 din. Sta reci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1801 Posted February 26 Mnogo je sve otislo... Pre 5 godina, 2.0 dizel 110kw - 150 konja, 4.prem.stepen, nove tablice, nova saobracajna, okruglo bilo 38k din. Pre 4 meseca, 2.0 103kw 140 konja, 4.prem stepen, takodje nove tablice i saobracajna, 48k din. Quote Share this post Link to post Share on other sites