darkman14 5017 Posted February 27, 2019 Ma čovek samo nogu slomio glavu nije menjao, iako dela govore drugačije. Šta ga napadate Nek je sa srećom 3 knezevic76, djomla and Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted February 27, 2019 Nikoga nema da iskomentariše da sam auto preskupo platio , i još u startu dao 900eur. A još pre par dana rega, a prenos vlasništva, nova saobraćajna... Evo par fotografija ispod suknje Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 12773 Posted February 27, 2019 17 hours ago, MS PK said: Ja samo imam u glavi 1 3 neshtry, bglion, marko.jovanovic and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boris90 367 Posted February 27, 2019 Koliko te je izasao prenos vlasnistva? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 6659 Posted February 27, 2019 Ja par dana imao isti takav ispred kuce ( komsija preprodavac ga doterao) , izvanredan, nove letnje gume, diskovi...250hkm na satu, v.servis radjen pre 40-ak hkm, auto samo malo dubinski opran, pritom 1.9tdi '04god i ja som ga ne uzmem. Niti sam morao odmah da ga isplatim cak. Prodade se za 2 dana, to me je malo zeznulo. On je bio 4000eur npr ali stvarno je za sebe bio. Gledao sam ovako dosta primeraka u toj nekoj ceni, sve su lesevi bili, tako da ako je stvarno dobar, onda i nije preplacen. Sve to stoji i da je '04-'05god i da si mogao na nekim stvarim da ustedis mozda sada u startu ali tako je kad se resis za taj auto. Da nisam "u toj prici" da tako kazem, rekao bih ti ja odmah da si lud da dajes 5000e za matoru drtinu Burazer je skoro za kolegu uzeo 2.0tdi Dsg iz Ch, stvarno dobar, menjali su samo zadnje plocice, 160hkm na satu, mislim da je bio 4500e na ime. Ja sebi gledam Novi bravo po mogucstvu 1.9 120ks, G5 i voleo bih Astru gtc 1.9 ali mi golf u voznji najvise lezi, mnogo bolju voznju mi ima od ovih ostalih. Glupo uopste da spominjem francuze ili fokusa npr. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DraganUS 413 Posted February 27, 2019 golfic je stvarno pegla kako izgleda ocuvan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5560 Posted February 28, 2019 Dobar dobar sas srecom Markane! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1056 Posted February 28, 2019 @marko.jovanovic Priznaj da si u soku zbog reakcije forumasa na Gnojf 1 marko.jovanovic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted February 28, 2019 Šok, neverica Elem, u vožnji je zaista odličan, to me je i kupilo, što kaže i Mića. Po performansama je sličan kao Bravo 1.9mjet 16v 150ks, tj malo sporiji, a negde brži, međuubrzanja su bolja na Golfu. http://www.zeperfs.com/en/duel1200-1901.htm Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 12773 Posted February 28, 2019 5 hours ago, rkoma1986 said: Priznaj da si u soku zbog reakcije forumasa na Gnojf Ma kakva reakcija kad svako sanja Golfa 1 rkoma1986 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mirko_NS 19 Posted February 28, 2019 Golfaja do j... Sa slika zaista deluje odlicno i spolja i unutra... Jbga, fau-ve je fau-ve, njemac je to, itd... Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 769 Posted February 28, 2019 (edited) Vec sam pominjao na forumu ali... Mene na Golfu odusevljava osecaj upakovanosti u kolima, pogotovu po ovom nasem oranju od puteva. Potpuno je drugaciji osecaj prelaska preko rupa u Vagenu i ostalima. Inace, cestitke i da se sit navozas Edited February 28, 2019 by francuz69 1 totti reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djuk85 2846 Posted February 28, 2019 Ispade vagen najudobniji auto Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4368 Posted February 28, 2019 Stvarno izgleda ocuvano, vredi svakog centa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1056 Posted February 28, 2019 4 hours ago, francuz69 said: Vec sam pominjao na forumu ali... Mene na Golfu odusevljava osecaj upakovanosti u kolima, pogotovu po ovom nasem oranju od puteva. Potpuno je drugaciji osecaj prelaska preko rupa u Vagenu i ostalima. Inace, cestitke i da se sit navozas To je to sto i mene privlaci kod njih, kao da je ceo auto sastavljen iz jednog dela, (skoro) nista ne cvrci, ne suska, ne nervira 4 hours ago, Djuk85 said: Ispade vagen najudobniji auto Nije uopste udoban, sta vise tvrd je, al je ususkan, tih, kao sto rekoh iznad 3 totti, Djuk85 and marko.jovanovic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 13454 Posted February 28, 2019 14 hours ago, marko.jovanovic said: Čudi me da niko nije komentarisao da auto ima 500.000km, da je sastavljen od 3 auta... 12 hours ago, marko.jovanovic said: Nikoga nema da iskomentariše da sam auto preskupo platio Ti bre kao da se ponekad zaneses i zaboravis na koji si se forum ulogovao . 3 knezevic76, djomla and neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 1969 Posted February 28, 2019 nismo ni mi toliko ostrašcenina forumu a toliko i vredi kad je odlican i ocuvan i sa ovom kilometrazom i samo bio top da mu stavis ,ako moze MF volan i nista vise Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted February 28, 2019 (edited) Haha, šalim se, zato sam na ovom forumu, zato što su ljudi uglavnom dobri, neostrašćeni, jednom rečju normalni. @silenci Trenutno nemam nameru da stavljam mf volan, nemam vremena da bakćem time, a i ne daju mi se pare, naročito zato što je moj volan odličan, nije farban ni presvlačen. Prvo bi trebalo da ugradim ili MP3 emulator, ili neku multimediu, ili neki savremeniji radio, ali mi nije hića. Najpre treba da nađem neke OEM 17" alu felne za letnji set, sreća pa ih na oglasima ima ko pleve. I naravno treba da kupim letnje gume. Ostalo je da posetim Novaspeed, da ubijem EGR u mapi, uradim "hot start fix", i eventualno remap. Edited February 28, 2019 by marko.jovanovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted February 28, 2019 Mićo, šta sa GTi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 754 Posted February 28, 2019 Mili Bože čitam i neverujem... Toliko prašine oko jednog hitlermobila! Totalno bezličan i u svemu prosečan... Verovatno je to tajna popularnosti i neopravdano visoke cene polovnjaka. 2 Grafit and neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted February 28, 2019 (edited) Zvezdo, da li ti je dobro? Idi na mobile.de, unesi u pretragu auto kao moj sa kilometražom recimo do 120.000km i čudi se čudu. Nisam hteo vau vau na početku, jer sam za 4550Eur mogao da kupim mlađi auto, ali posle nekog vremena i razmišljanja sam se predomislio. Provozaj za početak neki Hitlervagen koji je u pristojnom stanju, pa se javi onda. Edited February 28, 2019 by marko.jovanovic 1 rkoma1986 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pluto 448 Posted February 28, 2019 Za ove pare si mogao Brava ili Alfu 2010 godiste!! Salu na stranu auto je vrh, sedista su kao nova sto je kod nas bas retko naci i crna boja je meni najbolja, jel si mu stavio neku zastitu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kreator 280 Posted February 28, 2019 Ne znam kako je vama Golf zamimljiv za voznju meni je prosečan ništa posebno..Ok mozda je takav osećaj posle sedneš u neki Audi 3 ili 4 i zaboraviš na Golfa.. 2 knezevic76 and dach@ reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted February 28, 2019 kreator, Slažem se da je nezanimljiv, pošto se u toku vožnje ne bavim traženjem idealne pozicije za volanom, desna ruka ume da atrofira zato što je menjač na "pogrešnom" mestu i ima kratke hodove, a i naslon za ruku je baš tako namešten da drži lakat, i onda se desna ruka slabo kreće. Quote Share this post Link to post Share on other sites