Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Koliko kilometara prelazi Lada kad popije 2 litra Coca-Cola?

Recommended Posts

lada cola 11.jpg

 

Voditelj popularnog ruskog YouTube kanala ''Garaž 54'' iz epizode u epizodu pokušava da ubije Ladin motor: sipao je i jestivo ulje, šećer, so, koka-kolu da bi video da auto još samo nekoliko trenutaka daje znake života i gasi se. Videli smo ranije i kako se pale automobili koji su godinu dana bili bukvalno zakopani u zemlju.

A koliko je Lada jaka? Bar toliko da se kreće i kada isprazni dvolitarsku flašu koka-kole. Ali da li će se dugo kretati?

 

Auto je prvi kilometar prošao bez problema. Ali na 1.700 metara vozač je malo prikočio i motor se ugasio. Zatim je na šlepu pokušao da upali auto, ali neuspešno. Dakle, tačno 1.730 metara. Kao što se i očekivalo, filter za gorivo je bio pun koka-kole, pa i karburator. Automehaničari ''Garaže 54'' su očistili sistem dovoda goriva, zamenili filter. I da li je Lada oživela?

Pogledajte video do kraja:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pametnjaković(i).

Umesto da puste da ti stari automobili dostojanstveno skončaju svoj životni vek i polako nestanu sa cesta, oni koriste činjenicu da se sada mogu kupiti za kikiriki i bukvalno pišaju po njima. A do juče su se vozili u takvim Ladama i nisu znali za bolje.

TT

Share this post


Link to post
Share on other sites

U jbt, kao da se iživljavaju nad nekim automobilima. Kao da uništavaju lupam, Lancia 037 ili slično, a ne Ladu 2106 kojih je naštancovano par miliona. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svejedno, greota. Kao kad bih ja sad kupio za 100 evra nekog Jugića pa ga okretao na krov, sipao mu šećer u rezervoar i slično (samo zato što je jeftin i može mi se), a do pre par godina se sit i zadovoljan navozah sa njim. Lako je nešto uništiti - što nisu nešto smislili što će poboljšati vožnju, sigurnost ili tako nešto pa onda o tome napravili video klip? Ne, lakše je ovako napraviti veliki broj pregleda. Svi postali velika gospoda preko noći.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...